Ti si jučer za vrijeme tekme imao negdje 5 komentara — Mali Zeus
ne, ja sam jednom napisao da nikad nece biti igrač za Dinamo i vi ste se nakačili na to pa sam odgovarao, to je potpuno druga stvar. :smile: — don
E MOJ BERN ZATO NIKAD NECES BIT IGRAC HA DINAMO — don
ajde branite i dalje ovog amatera od igrača. — don
Max grijesi od kad je dosao u Dinamo. Amater. — don
Max je amaterskim potezom izbio klubu, kao sto je kolega rekao 1,5miliona. I da, nema veze, kiks kao kiks desit će se svakome. Ali ljudi dragi, čovjek SVAKU ali svaku utakmicu ima nerealne kikseve koje pukom srećom ili reakcijom drugih igrača ne primimo gol.
Dinamo je ogroman klub koji to ne može i ne smije trpiti. — don
Da nije bilo stoperčine ovog proljeća tvoj “liebling” bi i puno ranije otprdio s klupe. — nemapredaje
Sad kazes da si to izjavio samo jednom — jedan u nizu
Nemoj napisati 500 komentara za vrijeme utakmice — jedan u nizu
i onda se kasnije opravdavat kako si to pisao u afektu — jedan u nizu
Ako vec mijenjas misljenja tako, onda sljedeci put malo razmisli prije nego sto natipkas nesto, — jedan u nizu
Veliš nemreš nekom zamjeriti što golman zapne za njega al se to Maxu stalno događa? Kaj da golman zapne za njega? — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.