• Mali Zeus
    17.6k
    jurišiću jesi to ti?
  • Zagi
    10.2k
    Zivkovic naravno nije pokazao da ima kvalitete za biti stoper Dinama, ali bome nije ni Max koji je btw puno vise igrao od Zivkovica i imamo veci uzorak tekmiZg123

Misliš da su tu negdje po trenutnoj kvaliteti pa je stoga bolje gurati mlađeg?
  • Paggini
    53.8k
    Zivkovic naravno nije pokazao da ima kvalitete za biti stoper Dinama, ali bome nije ni Max koji je btw puno vise igrao od Zivkovica i imamo veci uzorak tekmiZg123

Misliš taj Max koji je nosio obranu protiv dva Betisa, domaću PAOK, dva poljuda koja smo dobili, Rijeku u kupu i na Rujevici, uz igranje svih utakmica na proljeće kad nismo imali nijednu izgubljenu? Taj Max nije pokazao kvalitete jel? :chin:
  • Zg123
    2k
    imas ti neke argumente osim satiricnih komentara i ad hominem napada?
  • Daliban
    4.1k
    Ma stvar je u tome da se prikazuje da non stop kiksa, doslovno je jedan rekao svaku tekmu, pa onda popizdim kad vidim takve generalizacije pa si možda ti naletio. :DMali Zeus

Pa ja sam to rekao. I stojim iza toga. Možda mrvicu hiperbolično i nije baš doslovno svaku utakmicu, ali našim stoperima se regularno dešavaju ozbiljne individualne greške. Najčešće čak i ne primimo gol iz toga, ali baš ono neki potezi da se zapitaš.

Pričamo o neforsiranim greškama, poput onog KTC-ovog propuštanja lopte protiv Qarabaga gdje Juninho izlazi 1v1 s Nevistićem, Mmaeeu svaku utakmicu ljudi bježe u petercu jer čovjeku jednostavno fali koncentracije i previše je reaktivan, itd.
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪Mali Zeus imas ti neke argumente osim satiricnih komentara i ad hominem napada?Zg123

Nemam. Moj argument je da pišeš slično ili isto kao i Jurišić pa sam se malo sprdao na taj način. Ono čovjek je loš, iz 2. francuske lige je i loš je, a Živković bi bio bolji jer je bar domaći. Jurišićevi 'argumenti' do u slovo.
  • Sven123
    24

vjerujem da gosponu treba pomoci da prepozna Maxove kvalitete, pa evo da imate
  • Jurki
    17.8k
    kakvi su igraci proteklih 20 i kusur godina bili glavni stoperi.. Max je za njih igracina.
    Igrali smo s klincima ligu prvaka i svi znamo kak je to zislo.
    Bolje imati Maxa kojeg mozes ubaciti u tekmi LP.. nego klinca kojeg mores cist lako psihicki unistiti ... ako nekaj sjebe na takvoj razini.
  • Mali dioničar
    17.6k

Za Živkovića nemamo "veći uzorak tekmi" možda zato jer ga je Duje Čop u 45 minuta silovao do mjere da je bilo očito da bi Dinamo završio treći na tablici sa Živkovićem na stoperu.

Sa Bernauerom je prošao Betis i bio prvi.
  • Marley
    4.2k
    Ako slucajno potajno citas Zonu, par rijeci samo i ovdje.

"gospodine predraze", sad si zaista pretjerao.
    Ovako na prvi pogled, ne djelujes bas kompetentan iz svoje fotelje procjenjivati je li neki igrac na razini ili nije.
    Kad vec ocjenjujemo i pricamo o prihodima, ne cine se ni tvoji clanci vrijedni niti centa.
    Maxime Bernauer je veci profesionalac u svome poslu i veci covjek, nego sto ti mozes i sanjati da ces ikad biti.
    Ne znam sto vam je on skrivio, to znate samo ti i onaj tko je u pozadini ovoga vjerojatno.
    Ali u svakom slucaju, teska sramota. Sramocenje svoje profesije. Novinar, ne Max.

Mene je tesko raspizdit online, ali ovo fakat ne mogu, n e m o g u.
  • Zg123
    2k
    po meni je pogresno da se placa odsteta za igraca iz druge francuske lige da bi bio 4-5 stoper u hijerarhiji, to je potpuno promasena transfer politika.

Sreca pa se trenutni SD ne razbacuje novcima i ide na low risk transfere, tako da se nadam da ovakve transfere necemo vise gledati.
  • Zg123
    2k
    sto se mene tice mozemo dovesti igraca iz Tunguzije, ako je dobar i pokaze kvalitetu.
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪Mali Zeus sto se mene tice mozemo dovesti igraca iz Tunguzije, ako je dobar i pokaze kvalitetu.Zg123

Al iz prve lige Tunguzije, ne druge ili treće.
  • Zagi
    10.2k
    Zeus je danas u formi :rofl:
  • Mali Zeus
    17.6k
    To kaj nije dobio mail.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.