MAKAR IZGUBILI 5-1 AKO NETKO PRIGOVORI NESTO IGRACIMA TRIBA BAN DOBIT! — don
moj Nevisticu... nikad klasnog golmana od tebe dok ovo ne rijesis — don
E MOJ BERN ZATO NIKAD NECES BIT IGRAC HA DINAMO — don
ajde branite i dalje ovog amatera od igrača. — don
Max grijesi od kad je dosao u Dinamo. Amater. — don
Ali ljudi dragi, čovjek SVAKU ali svaku utakmicu ima nerealne kikseve koje pukom srećom ili reakcijom drugih igrača ne primimo gol. — don
nikad vise necu pogledat nogometnu utakmicu — don
ako primiš 6 golova, primio si, nema veze, vidjela se borba i zalaganje. a poslije utakmice sam napisao o glupom penalu odnosno kiksu koji se dešava redovno i gdje ispašta cijela ekipa.
igračima treba skinuti kapu. — don
Reply — cibona
Ikona, zaziva banove svima koji kritiziraju i onda ih opere kao deda sa zapada — Paggini
jedno je pljuvanje igrača a drugo je kad kažem da netko nije igrač za Dinamo. — don
Svaka čašt Boysima na pokušaju organiziranja koreografije, ali šamaranje (doslovno šamaranje) i udaranje ljudi rukama i nogama jer ne žele stati gdje im oni kažu je sramotno i baca ljagu.
Da ne kažem da već treći put kraj mene izbija sranje — dinon7
Za kraj, tko nije bio na stadionu nek mu bude žao. Maksimir, kišni ambijent, 12000 luđaka koje ni uragan ne bi zaustavio te Dinamo koji se bori za svaku loptu - čista romantika. — King
pa ne moraš se za svaku opravdanu ili neopravdanu prozivku pisati paragrafe — Paggini
Nije igrač za Dinamo" je ogromna uvreda za igrača koji je danas, a i protiv Betisa dvije tekme odigrao kao Nesta — Paggini
koje propagiraju i mediji koje i on sigurno čita, dođe do manjka samopuzdanja kod igrača — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.