• Infinity
    16.6k
    Sto god mi pricali, sto god netko preporucavao, sve sezone ce biti odigrane. UEFA ce uciniti sve, pa makar gurala po dvije sezone u jednu godinu svojim kalendarom. Treba ispuniti obaveze za TV prava, treba ispuniti obaveze sponzorima. Sve se to nadoknadi u sezonama kasnije uz kompromis obiju strana, al ono najgore, treba ispuniti obaveze prema igracima. Svi klubovi ce traziti da se igra, jer su im utakmice izvor prihoda. Bez utakmica nema nista, tu ne mislim samo na match day prihod, nego na sve prihode. Igraci nece lezat kuci godinu, dvije bez place, iako su mnogi u mogucnosti to uciniti. Naredna sezona ce mozda poceti tek naredne godine, al skratit ce se i sezona kasnije ce startati s mozda malo manjim zakasnjenjem. Vjerujem da ce lige imati puno kemijanja oko sistema takmicenja, al takmicenja ce se odrzati. Kroz 2-3 sezone kalendar ce se vratiti u normalu
  • xavier
    12.1k
    WHO preporučio Uefi suspenziju svih natjecanja u ovoj i idućoj godini.NORTE

Međunarodnih...znači eurokupovi i reprezentativna natjecanja, ali šanse za to su ravno nula.
  • Neki tip
    21.3k
    znači eurokupovi i reprezentativna natjecanjaxavier

Ne vjerujem da će to proći, ali "svisnuo" bih da se dogodi.
    Znam da je dosta ljudi na Zoni imuno na repku, ali ja definitivno nisam.
    Bez Dinamove Europe nekako, ostao bi mi HNL, ali da nestanu utakmice rep., pa jos jednom bude odgođeno EP, e to bi već bilo bolno..
  • Infinity
    16.6k
    UEFA je to vec demantirala
  • Crusades1986
    13.4k
    WHO koji je do 20.01. tvrdio da se virus ne prenosi sa covjeka na covjeka, koji je suradivao sa Kinezima u zataskavanju istine, opasnosti i realnog stanja. Birokratizirano i politizirano tijelo. Sad su se nasli davat preporuke i glumit strucnjake i znanstvenike nakon sto su skuhali kašu. Kredibilitet za preporuke su davnih dana izgubili.
  • vafenss
    234
    Kog briga za misljenje te zlocinacke organizacije
  • Baneki
    746
    A na čelu organizacije je tip koji je bio član terorističke komunističke organizacije u Eritreji.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    također terorističks osoba potkupita od strane Bill.Gatesa da ne propadnne u onoj Etiopiji ili kkao vec se zova ta crnačka zemlja, i još doveden na čelo WHO-a
  • NORTE
    12.2k
    Nizozemci su odlukom o zabrani nogometa do kraja ljeta praktički ugasili svoju ligu na barem godinu dana.
  • deda
    34.1k
    Nisu još donijeli odluku o prekidu natjecanja. Engleska 5. i 6. liga su to učinile danas.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Uefa odlučila da će se učesnici europskih natjecanja dobijati po aktualnim tablicama, ne po koeficijentu kako su neki mislili.
    Naravno u slučaju da se prvenstva doista ne završe.
  • NORTE
    12.2k
    Švicarska također uskoro ublažuje neke mjere tako da bi se i njihova liga koja je prva stopirana trebala nastaviti u lipnju. Uefa razmišlja o ukidanju VAR-a jer bi "suci u sobi bili preblizu", o tome se već dugo piše i gluplja ideja od te vjerojatno nikad nije postojala, nadam se da to neće napravit.
  • bezvangori
    174
    Jedno je sigurno, uputa sa štange "Skupite se!" (iako je dugo nije ni bilo) bi mogla postat verbalni delikt ili govor mržnje. :grin:
  • deda
    34.1k
    Niskozemci poništili sezonu
  • Kwedi
    3.9k
    Kitajci počinju 8. svibnja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.