• Crusades1986
    13.1k
    Ja ću ih prvi tražit povrat novca. Samo zbog ovog sa Bjelicom.
  • znajdatevolimja
    155
    Još se ne zna, možda će se igrati. :blush:deda

Riječi vam se pozlatile
  • Dino
    2.8k
    Ne bi ni nama lose dosle ove lutke cini mi se.
  • deda
    33.6k
    Klubovi škotske 2., 3. i 4. lige glasali za prekid prvenstva. Trenutna tablica postaje konačna službena. Katastrofa u nastajanju. Ispadaju klubovi koji imaju utakmicu manje odigranu i dva boda manjka od predzadnjeg, promoviraju se klubovi koji imaju bod viška i utakmicu više od drugoplasiranog. Nekoliko klubova pokreće tužbe protiv Udruženja. Bit će svega.
  • Stihl
    3k
    Ma naravno, tužbe i nezadovoljstvo nije ništa čudno. Takvo izglasavanje prekida prvenstva uz priznavanje trenutačnih rezulatata je neprihvatljivo većini klubova, kaj je i logično. Evo primjer, mi igramo ligu grada Zagreba u pikadu i sad imamo dve ekipe iz kluba koje su ušle u razigravanja za prvaka Zagreba (jedna u 3.lizi, a druga u 2.lizi) i da nam savez sada odluči prekinut prvenstvo i uvažit trenutačni poredak, naravno da bi prosvejdovali i nebi na to pristali jer su nam trenutno obe ekipe na nekih 3-4 boda razlike pred prvim na tablici.
  • NORTE
    12k
    Prije par dana je najavljeno vraćanje javnog prijevoza, što znači da nema nijedan razlog da se ne otvore i tribine na stadionima kad i nogomet opet krene.
  • bezvangori
    174
    Nema, ali javni prijevoz se smatra nekim "općim dobrom" i kao takav nužnim dok sportska događanja ne spadaju u tu kategoriju. Složit ćemo se. Rekao bih da dosta ovisi i o praksama vani, ali mislim da do jeseni sigurno ništa. Daj Bože da sam u krivu.
  • deda
    33.6k
    Od koronavirusa umro legendarni Leedsov igrač Norman Hunter. Nastupao za Leeds u finalu KVG 1967. godine kontra naših dečki.
  • deda
    33.6k
    Igrači i treneri Rome odriču se plaća za ožujak, travanj, svibanj i lipanj.
  • marcio amoroso
    37.2k

Odriču se trećine godišnjih primanja. Na to će otprilike svi doći. Samo različitim modelima.
  • deda
    33.6k
    Belgijski Lokeren danas je proglasio bankrot i nestaje sa nogometne scene.
  • vafenss
    234
    Olimpija Ljubljana ide prema istom scenariju
  • NORTE
    12k
    Igrači i treneri Rome odriču se plaća za ožujak, travanj, svibanj i lipanj.deda

Istu stvar su trebali napravit i svi drugi klubovi pa tako i Dinamo.
  • NORTE
    12k
    Nogometaši Hajduka, Rijeke i Osijeka treniraju već danima. Dinamovi zbrajaju i oduzimaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.