• Nogo
    4.7k
    Meni je dovoljno bilo kada je rekao da na svim utakmicama ide na pobjedu, bilo u našoj ligi ili ligi prvaka!
    Tu se vidi gard pobjednika!
    Neno, povedi nas! :fire:
  • Peškaman
    5.7k
    Nema KTCa i Mmaea u obrani za sutrašnju utakmicu.
    Ostaju Max,Torrente.
    Čak očekujem Rileta na stoperu.
  • Crni86
    7k
    Kakav gust ga je slusat. Kakva mirnoca i samoubjerenost. Imam osjecaj da ce igraci letit sutra nakon razgovora sa nenom.
  • San Lorenzo
    18.3k
    Ovo je gard kakav očekujem od svakog trenera i igrača Dinama.
  • Beowulf112
    365
    Ja se nadam da ce KTC i MMae biti spremni za Monaco
  • tp1997
    807
    Znači, kakav je gušt bio otvoriti pivicu i odslušati ovu press konferenciju.

Od pobjedničkog garda i toga da napokon imamo trenera koji se ne boji Lige Prvaka i koja mu nije samo "nagrada" i "za uživanje", do naglaska na trku i motoričnost, do vrlo jasne poruke Petkoviću da nije više pretplaćen na mjesto u prvoj postavi...

Neće Neno svaku utakmicu dobiti, bit će i poraza i stresova jer je to u nogometu uvijek tako, ali da smo napokon dobili stručnog, autoritativnog i posvećenog trenera, jesmo.

Jedan je Bjelica Nenad!
  • Plava stijena
    310
    Kakva promjena nakon one bezmudne kukavelji koju zovu "profa".
    Direktan, samouvjeren, koncizan, bez alibija i floskula. General Neno!
  • Mladi Starac
    257
    To je taj stav, a ne izjaviti da u 3 ili 4 utakmice možda možemo nešto.Krizy

e to! tako je.
    treba se tak fokusirat, a ne idemo vidjet ćemo...

odavno smo prestali biti turisti u europi, a za to je zaslužan upravo Neno.

svi na maksimir u subotu!!
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Moji igraci ce imate jasne upute koja rijesenja birati i koje ce opcije imati u napadu u svakom trenutku. Tko to bude radio igrat ce cesce tko ne nece. Tako se to radi a ne uzmimo loptu pa ako nam sami otvore put do gola pokusat cemo zabit.
  • vjeko1701
    11.4k
    Bome ako je ovako nabrijao forum, ne sumnjam da će i ekipu.
  • rakurs
    548
    Bome je vješto odgovorio na pitanje o korporaciji :lol:.
    Slažem se sa svima, odličan gard, samouvjeren, nadam se da će moći do sutra to prenijeti i na igrače.

Ne očekujem sutra renesansu i razvaljivanje Lokomotive, bio bih zadovoljan i golom u zadnjoj minuti za pobjedu. Ali očekujem trkački puno bolji Dinamo, igrači koji znaju svoje uloge i očekujem srdačan pozdrav Leovca i Bjelice :lol:
  • GOAT
    1.5k
    Direktna i jaka presica, neki bi rekli i tvrda. Drago mi je da nema onog konstantnog namještanja mikrofona.

Idemo im sve uzet
  • Beowulf112
    365
    Lijepo je rekao bez trcanja nema nista.Pa nije ni cudno da nas je tolko zgazio Bayern ako su imali 12-13km vise pretrcano.To je igrac vise cijelu utakmicu
  • Boysica
    565
    Sutra svi na maksimir i nabrusite glasnice ...
  • prefontaine
    813
    Ne bih kvario veselje, ali...:

Covjek vise rekao nego bivši trener u svim konferencijama zajedno. Ima gard pobjednika to je najbitnije
    Izjava za kraj na neko pitanje:Ja sam siguran da ćemo mi biti prvaci.Tako je treneru ,kratko i jasno.
    Ne znam jel stvarno do mene ali ja bi trenerove pressice mogao slušat po cijele dane, čovjek nije dosadan uopće kad priča. I sviđa mi se čvrst stav i odlučan je. I kad su ga pitali za sljedećeg protivnika, nije rekao ''jako dobra momčad, mi idemo po 3 boda i doviđorno'' nego je detaljnije analizirao i sve. Neću se veselit prije vremena, ali vidim na njemu da je došao odradit posao i da nema zajebancije
    Ne treba više o toj temi tj. usporedbama, ali govor tijela, pristup, način kako govori, sve, nebo i zemlja u odnosu na bivšeg trenera. Od vođenja tekme, preko presica do intervjua.
    prijatelj mi radi u klubu. Kaze svako poluvrijeme, od 15min odmora, 10ak bi objasnjavao im kroz videoanalizu tih nekih stvari iz 1.poluvremena.
    Takticar totalni. S druge strane, motivator i psiholog samo takav.

Ne, niste ovdje pisali o Bjelici, nego o Jakiru, gdje je Jakir trener, a Bišćan bivši trener. :lol:

Tako da, pomalo s tim analizama pressica, ocjena stava i govora tijela....! Rezultati su mjerilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.