Idem godinama na tekme i nedavno sam upao na tu listu. — duksy
Kazu da se ne broje europska i svjetska prvenstva kao ni finale four lige nacija...kao ne mogu do tih podataka. — Neron53
Ne evo pošalju ti na mail na listi si i super imaš pravo na ulaznicu. — Mali Zeus
Kazu da se ne broje europska i svjetska prvenstva kao ni finale four lige nacija...kao ne mogu do tih podataka. — Neron53
To je smiješno. Kod svih prijava za FIFA-u i UEFA-u ostavljaš OIB. Po sjećanju bi rekao da su tada govorili da se obavezno ostavi OIB na UEFA-inim stranicama za prijavu ulaznica te da će ljudi koji su imali najviše dolazaka unazad dvije godine imati prioritet kod dobivanja tzv. lutrija. — Guinness
Vjerojatno ne mogu javno objavit listu ljudi zbog GDPR-a, ali bi bilo oke da ti npr. na tvom profilu napišu koji si na listi, koliko imaš bodova i da ti raspišu utakmice na kojima si to skupio. S obzirom da je to uvedeno na brzinu prošle godine kad se otvarala Opus arena jasno mi je da nisu to sve razradili, ali vjerujem da bi sad mogli to doradit kako bi ljudi znali kako stoje. Pitanje je samo koliko ima volje za tako nešto. — dzgkt
Mene zanima kako će kontaktirati nekoga za koga ja uzimam u svojoj kvoti, a kroz određeni period uđe u tu kvotu po broju dolazaka na utakmicu. — Guinness
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.