• Nolifer
    15.8k

Sam nek imaju stabilan online server, kad bu navala bude padao server...
  • Neron53
    2.9k
    A kako ce biti navala kad ce objaviti da je prodaja pocela sa zakasnjenjem.....
  • BBBaranja
    5.2k

Da svi podobni dodu do karata na vrijeme,hrpa karata se podjeli razno raznim sponzorima i sponzorcicima..
    U Osijeku sad nedavno sigurno bilo 1000 praznih mjesta,a kao sve full rasprodano u par min..
  • Neron53
    2.9k

A znam...taman na istoku gdje sam bio, svako trece mjesto slobodno
  • NORTE
    27.9k
    Kako tovari i odvratni sramotni mediji željni "krvi" i dalje opleću po Daliću i Perišiću.

Nije im dosta šta Perija ima novi klub koji igra Ligu prvaka, opet ankete je li Perija trebao u repku...

Prozivao sam prije Dalića zbog Oršića, ali ovo šta izvode s Perijom je strašno.

Kmeeee...

GX6tBOtWMAAgzIc.jpg
  • Facke
    9.1k

Inflaciiijaaa , famiilllyyy...:lol:
  • NitkoBitan
    40k
    Gostovanje Facke, gostovanje...
  • Mali Zeus
    22.2k
    Objavili su i službeno da sutra kreće prodaja, ali nisu dali točan termin. Za Osijek je prodaja krenula oko 13h, možda i ovaj put bude isto. — dzgkt

Piše na stranici HNS-a, u 14:00 kreće prodaja.

Sad su stavili vrijeme jer neće biti tolika navala kao na pampas raznih članova #family.

ISPRAVAK: u 14:00 kreće prodaja na pumpama, online nisu još objavili. :grin:
  • dzgkt
    341
    Isto tako je bilo i zadnji put. Od 14 na pumpama, a online nisu napisali kad će krenut nego je krenulo oko 13.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Isto tako je bilo i zadnji put. Od 14 na pumpama, a online nisu napisali kad će krenut nego je krenulo oko 13. — dzgkt

Pederske spike, al totalno.

Btw kak se može provjeriti taj njihov program vjernosti uopće?
  • dzgkt
    341
    Btw kak se može provjeriti taj njihov program vjernosti uopće? — Mali Zeus
    Nisam vidio da to negdje ima javno dostupno. Jedino što vidim je da će za ovu utakmicu najvjerniji dobiti ukupno 1870 ulaznica, a za onu u Osijeku su dali 1070. To ispada cca 8% stadiona što i nije veliki broj. Pitanje je gdje ode ostatak jer je za Osijek u online prodaji bilo svega par sektora.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Nisam vidio da to negdje ima javno dostupno. Jedino što vidim je da će za ovu utakmicu najvjerniji dobiti ukupno 1870 ulaznica, a za onu u Osijeku su dali 1070. To ispada cca 8% stadiona što i nije veliki broj. Pitanje je gdje ode ostatak jer je za Osijek u online prodaji bilo svega par sektora. — dzgkt

Znači i to skrivaju kao zmija noge. Baš transparentno. Ne znam, valjda ti koji su na listi dobiju neku obavijest. Recimo, mene zanima spada li tekma na Euru u to, mislim trebala bi spadati. I sad, trebala bi postojati neka lista, nešto.
  • duksy
    807
    Idem godinama na tekme i nedavno sam upao na tu listu.
    Dobio sam dan prije izlaska ulaznica za Poljsku u Osijeku mail da imam pravo prvokupa jedne karte jer sam ušao u tu kvotu za ulaznice.
    Sad sam to isto dobio za Škotsku i Poljsku.
    Imaš pravo kupiti samo kartu za navijačku tribinu, u ovom slučaju sam kupio za Sjever dolje.
    Nemam pojma kako izgleda ta lista, ali evo ušao sam bez babe i stričeva na nju.
  • flexXy
    3.4k
    Ma ta lista je najmanji problem, u nju ulaze stvarno ljudi kaj stalno dolaze. Veci je problem di npr u Osijeku nestane ostalih cca 7,8k ulaznica i onda se navijaci grebu za mrvice sta ostanu u online prodaji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.