Do sada nisu bili u gabuli kao sad, sad treba preuzeti odgovornost pa me zanima tko će to učiniti — Krulek
Neobično pitanje, zašto me ne bi zanimalo ono što ne znam ili se ne smije znati kakva je subordinacija nove vlasti i tko za što odgovara. Zadovoljan? — Krulek
Sa ovim se i više nego potpuno slažem. Ali, vjerojatno je nepopularno reći da je te igrače netko doveo, netko trenirao i netko medijski promovirao pa jedan dio odgovornosti mora pasti i na nečija druga leđa. — Krulek
Nema ništa gore nego kad čovjeka uhvati paranoja, valjda je važna demokracija i transparentnost. Ne znam čemu takav stav nakon legitimnog pitanja. Ali dobro, frustracije iz prošlosti se teško nadilaze — Krulek
Isti ti igraci su samljeli nezgodni Qarabag i poceli sezonu gotovo pa savrseno. Znaci odgovornost za ulazak u LP i odlican pocetak prvenstva je na kome tocno? — NitkoBitan
Ne osjećam se ja tako, prošao sam vremena sa Dinamom kad nije bilo interneta, naslušao se svakakvih gluposti — Krulek
Jebo vas Mamić.
I ovi što govore da su rezultati bili bolji pod njim, mali podsjetnik da nismo prezimili dok on nije otišao u Međugorje.
Evo za podsjetnik malo Mamićevih rezultata:
Utakmice u gostima u grupnoj fazi od 2011./12.:
Lyon 2-0 Dinamo
Ajax 4-0 Dinamo
Real 6-2 Dinamo
Dinamo Kijev 2-0 Dinamo
PSG 4-0 Dinamo
Porto 3-0 Dinamo
Ludogorets 3-0 Dinamo
PSV 2-0 Dinamo
Chornomorets 2-1 Dinamo
Celtic 1-0 Dinamo
Salzburg 4-2 Dinamo
Astra 1-0 Dinamo
Bayern 5-0 Dinamo
Olympiacos 2-1 Dinamo
Arsenal 3-0 Dinamo
Lyon 3-0 Dinamo
Sevilla 4-0 Dinamo
Juventus 2-0 Dinamo
0-0-18 6-53
Svih 18 poraza, gol razlika 6-53, 9/18 utakmica izgubili s najmanje 3 razlike, u 14/18 utakmica nismo zabili niti pogodak.
PORAŽAVAJUĆE!!!
Utakmice kući u grupnoj fazi od 2011./12.:
Dinamo 0-1 Real Madrid
Dinamo 0-2 Ajax
Dinamo 1-7 Lyon
Dinamo 0-2 Porto
Dinamo 0-2 PSG
Dinamo 1-1 Dynamo Kijev
Dinamo 1-2 Chornomorets
Dinamo 0-0 PSV
Dinamo 1-2 Ludogorets
Dinamo 5-1 Astra
Dinamo 1-5 Salzburg
Dinamo 4-3 Celtic
Dinamo 2-1 Arsenal
Dinamo 0-1 Olympiakos
Dinamo 0-2 Bayern
Dinamo 0-4 Juventus
Dinamo 0-1 Sevilla
Dinamo 0-1 Lyon
18 3-2-13 16-38
Porazan omjer uz povremene bljeskove koji nisu pridonijeli nikakvom uspjehu.
U 10/18 utakmica nismo zabili niti pogodak.
Grupna faza 2011./12. - 2017./18.:
36 3-2-31 22-91
U 2/3 utakmica odnosno u 24/36 utakmica nismo zabili niti pogodak.
Jebo vas Mamić — Krizy
rtl direkt opet potrudio da ponizi Dinamo i naruga mu se večerašnjim prilogom — Kepec
dinamo-nema-lidera-koji-ce-zagalamiti-smijesno-je-za-hrvatski-nogomet-da-je-ovakva-momcad-usla-u-ligu-prvaka
Ivan Božić, inače "veliko" trenersko ime kojem je vrhunac karijere drugoligaški nogomet nam spočitava plasman u ligu prvaka. — Filip 91
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.