• ZgDLions
    504
    Bio već pitao jel klub ima humanitarne akcije darivanje krvi, znam da su BBB imali.
    Bilo bi mi se drago priključiti, ako nema odoh ja redovno u Petrovu.
    Drugo bilo je nešto da će deda povesti budi ponosni član akciju.
    Jesam to ja prvidio ili još nije počela?
  • Pop corn
    8.7k
    Bio već pitao jel klub ima humanitarne akcije darivanje krvi,ZgDLions

Nemamo. Dobra ideja za razmotrit....
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Planirali se uskoro organizirat Dinamovo, znam da je bila priča da ide sigurno u rujnu ili listopadu i to ili Trešnjevka ili Centar?
  • Pop corn
    8.7k
    Planirali se uskoro organizirat Dinamovo, znam da je bila priča da ide sigurno u rujnu ili listopadu i to ili Trešnjevka ili Centar?dinamo u srcu

Vrlo uskoro sve informacije
  • ZrnTSCHeZ
    350
    Nadovezujući se na prethodno pitanje i odgovor, prijedlog da se isto napravi narednog proljeća i van metropole u sredinama koje su povijesno dinamovski orijentirane...osobno tu prije svega ciljam na sam sjever HR (Međimurje, Zagorje, Podravina), ali svakako i područje Moslavine, Slavonije...

Jasno da je vjerojatno nezgodno u gradovima koji su većinom plavi, ali ipak imaju i svoje prvoligaše (VŽ, KC, ŠI, OS) no zato su tu Čakovec, Sisak, Kutina, Brod, Đakovo, Virovitica...
  • Pop corn
    8.7k
    Nadovezujući se na prethodno pitanje i odgovor, prijedlog da se isto napravi narednog proljeća i van metropole u sredinama koje su povijesno dinamovski orijentirane...osobno tu prije svega ciljam na sam sjever HR (Međimurje, Zagorje, Podravina), ali svakako i područje Moslavine, Slavonije...

Jasno da je vjerojatno nezgodno u gradovima koji su većinom plavi, ali ipak imaju i svoje prvoligaše (VŽ, KC, ŠI, OS) no zato su tu Čakovec, Sisak, Kutina, Brod, Đakovo, Virovitica...
    ZrnTSCHeZ

Postoji ideja koja se razrađuje upravo za druge gradove i slične manifestacije...
  • miro
    4.8k
    Jesu li bakljade, topovski udari i ostali postupci navijača HNK Hajduk na Južnoj tribini Maksimirskog stadiona za vrijeme derbija 13.9. uzrokovali materijalanu štetu i znamo li o kojem se iznosu radi?
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Pitanje za plavu noć u Mostaru, postoji li mogućnost kupovine karte i u Zagrebu ili online?
  • Big Daddy
    1.4k
    Mreža ispred tribine je i u Münchenu, jel tak tesko postaviti ju na Maksimiru na jugu pa nek si tovari guraju jedan drugom u pakšu?!
  • Navijač Dinama
    8.6k
    postoji li mogućnost kupovine karte i u Zagrebudinamo u srcu

Govorio je @marcio amoroso da postoji.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Pitanje za plavu noć u Mostaru, postoji li mogućnost kupovine karte i u Zagrebu ili online?dinamo u srcu

Postoji. Javi se u inbox ako si zainteresiran.
  • Simpatizer iz fotelje
    24
    Postoje li u klubu zaposleni sportski psiholozi? I ako ih nema, postoji li kakav plan da ih se angažira?
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Cini mi se da je Jakir nedavno rekao da ih imamo te da cesto igraci sami odlaze k njima pa oni Jakiru daju povratnu informaciju kako se ponasati s tim igracem
  • Simpatizer iz fotelje
    24
    Nisam ubrao taj podatak nigdje. Ako ih imamo, možda bi trebalo vidjeti kako se njih može bolje ukomponirati u rad s prvom ekipom. Oni bi mogli / trebali biti mehanizam treneru u pripremi za važne tekme ali i u svakodnevnom funkcioniranju ekipe, pogotovo u situaciji kad stvari krenu mimo plana i zapravo bi im jedan dio uloge bio pomoći da se izbjegnu veće drame, kolektivni meltdowni i slično. Ne može trener odrađivati sve te individualne i grupne razgovore koje oni mogu, niti ima vremena niti nužno ima sva potrebna znanja. Čini mi se da je, bez obzira na tehničke i ostale komponente, jako veliki problem psihološka spremnost igrača u ovom trenutku. Unaprijediti taj dio je jedna od niza stvari s kojom bi se isto u klubu trebalo pozabaviti u nekom narednom periodu.
  • Niko1986
    247
    Hoće li u skorije vrijeme biti predstavljen "loyalty program"?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.