• LaznjakProsineckog
    885
    pa napisao sam:
    Prvi čovjek je asistent Bjelici bio, da se bira između njega i stranca, drugi izvor mi je brat našeg igrača koji je rekao da Bjelica nije 100%, a da igrači ne znaju tko je trener. Sve sam korektno napisao. Sad tko će biti neznam, ja jedino znam da bi najviše volio Terzića. Sad čekam kao i svi
  • vjeko1701
    30.3k
    brat našeg igrača koji je rekao da Bjelica nije 100%, a da igrači ne znaju tko je trener — LaznjakProsineckog

Jel samo ja ovdje vidim nelogičnost u izjavi?
  • LaznjakProsineckog
    885
    pa kontradiktorni su, tako da ne znam šta da kažem.
  • mbzg
    156

Ovo isto sam i ja čuo, i taj Francuz još nije do sada spominjan, a ovaj treći je najozbiljnija opcija iako su naravno svi za Terzica sam ne znam koliko je realno da prihvati.
  • Zg123
    4.8k
    Ovako od slobodnih Francuza mogao bi biti Rudi Garcia ili Valerien Ismael, ovo ostalo je sve srednja zalost
  • Sava Krpa
    1.1k
    Cabraja, Biscan, Krznar, Jovicevic pa cak i Sopic. Nitko od njih nije upgrade na Jakira cak sta vise osim možda pocetnog šoka promjene trenera me mogu donijeti nista dobro dugoročno. Dobrog trenera se treba platiti i ne razumijem sta uprava čeka ovoliko. Svaki dan čekanja baca sjenu na njihov rad cak dovodi u pitanje sposobnost vođenja kluba poput Dinama.
  • NitkoBitan
    40k
    Svaki dan čekanja baca sjenu na njihov rad cak dovodi u pitanje sposobnost vođenja kluba poput Dinama. — Sava Krpa

Mene zanima koliko na trenera cekaju bogati klubova liga petica, cisto sumnjam da to ide preko noci.

Po meni je manje od tjedan dana cekanja razumno.
  • tp1997
    3.5k
    Pod pretpostavkom da se imalo radi o njima, Garcia moze, Ismael nikako. Samo leti iz kluba u klub bez vecih uspjeha
  • Sava Krpa
    1.1k
    tehnički gledano nemoguće je nekoga "čuvati u taperveru" da bude tu kad nama zatreba ali ljudi koji su cijeli život u nogometu šire vide od nas. Bar se nadam.
  • Yery
    115
    Jel realno ovo ? Lik napravio prije koji dan acc i došao glumit insajdera. Ajde molim te sam si izbriši račun dok nisi banan još. Očito si došo trolat ovdje.
  • ElDorado
    15.7k
    ne glumim ja ništa. Frendovski dijelim info. Al očito nije dobrodošlo pa napisah neću više. Inače gore mbzg ima isti info. Ne trolam nikoga i ništa. Svi smo nervozni i trzamo na svaki info. Naravno sve moze bit fake al jbga. 500 ljudi je ovdje ponavljalo ne Sopa ne ovaj ne onaj, cuo ovo cuo ono i sad sam ja problem?! Kul nema frke uzivaj!!!
  • Kaktus Car
    1.2k

Naravno da čekaju, naravno da traže najbolje, pa koliko je dugo taj Bayern tražio i koliko ih je trenera navodno odbilo ove godine...

ali neki jedva dočekaju i najmanju sitnicu da se počnu nabacivati uvredama na račun nove uprave...
  • NitkoBitan
    40k
    tehnički gledano nemoguće je nekoga "čuvati u taperveru" da bude tu kad nama zatreba — Sava Krpa

Ma jasno. Imam dojam da vecina navijaca misli kako se Jakiru otkaz pripremao mjesecima. Kao prvo nije, a kao drugo niti jedan ozbiljan trener ti nece toliko dugo bit na cekanju.

Jakiru se dao prijelazni rok i pripreme. Naravno da su se upalile crvene lampice nakon jos jednog kukavicjeg debija i europske sramote koja nije prva Jakirova. Jednostavno covjek ima neki strah od velikih utakmica i to tako u klubu poput Dinama ne ide. Betis prosao jer je Betis boljela ona stvar za KL.

Upravo ovo.

Jakir je imao rezultate ali igru nije. To je i sljepac vidio. Uprava koja voli i vodi klub je trebala imati asa u rukava jer ona igra je neminovno vodila nečemu ovakom. — Sava Krpa

Uglavnom da se vratim na temu novog trenera, ako se stvarno radi na ozbiljnom imenu onda cemo se strpit. Sad tu neki pricaju o vaznosti brzine odluke... da nam je do brzine doveli bi Sopica ili odmah nekom stranom imenu dali 3-4 milje sto je za nas proracun previse, pa nek prica tko sta hoce. Bez ulaska u LP bi nama u tom slucaju placa trenera zauzimala skoro 10% budzeta... razuma malo.
  • tp1997
    3.5k
    Baš sam išao pogledati, Lucescu je u PAOKu imao plaću 1.7 milijuna eura s bonusima. Dakle, i za manje od dva milijuna se može naći pošten europski trener.

Ako toliko ne budemo spremni platiti, iako se skoro duplo isplati jednom pobjedom u LP, onda jebeš sve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.