• The Undertaker
    10.3k
    Aha, ovo je post u kojem se Petkovića krivi za kikseve Dinamovih stopera i bekova. — Daliban

Odbranu igra čitava ekipa i Petković ima svoj, doduše maleni, obol u raspadu kojem svjedočimo. Dok naš vezni red igra kako igra, svaka odbrana će izgledati izgubljeno.
  • Daliban
    4.1k
    Mi smo Šutala odgojili i prodali za 20 milijuna nečega. Šutalo je daleko iznad klase stopera kojeg si Dinamo može priuštiti. S obzirom da drugog sličnog nismo odgojili kupili smo najbolje za lovu koju si možemo priuštiti. — The Undertaker

Ma ne zanima me. Pa posao kluba poput Dinama je da izmisli igrača koji mu treba, ali za to ti treba skautska služba i volja da investiraš nešto konkretnije od bonusa za potpis.
  • The Undertaker
    10.3k
    To je otprilike kao da ti sin kaže da hoće da mu kupiš vilu i mercedes i da je to tvoj problem i da ga ne zanima kako ćeš to napraviti.
  • Daliban
    4.1k
    To je otprilike kao da ti sin kaže da hoće da mu kupiš vilu i mercedes i da je to tvoj problem i da ga ne zanima kako ćeš to napraviti. — The Undertaker

Ma stari, ako mislimo da su Mmaee, KTC, Torrente i Bernauer kvalitativni plafon za stopere koje Dinamo može dovesti, onda ni ne zaslužujemo drugo nego da budemo kanta za napucavanje. Ako tebe to tješi, široko ti polje da vjeruješ u takve bedastoće.
  • The Undertaker
    10.3k
    Mmae je plafon kojeg mi možemo kupiti, uvjetno rečeno. Ostali spomenuti nisu.
  • Orc123
    17.5k
    pricas gluposti jer su ti stoperi sudjelovali u rusenju Betisa npr., i ostalih ......dovoljno su kvalitetni za Dinamo ali trebaju pravo vodstvo! Mozes ti imati individualnu kvalitetu, ne znaci ti nista ako nemas MOMCAD!
  • Daliban
    4.1k
    Mmae je plafon kojeg mi možemo kupiti, uvjetno rečeno. Ostali spomenuti nisu. — The Undertaker

Rotacija Ferencvaroša je plafon za DInamo?
  • The Undertaker
    10.3k
    Mmae, B.Šutalo, Uremović...To je otprilike taj nivo i cijena.
  • CastAway1986
    6.7k
    Dinamo je najbolje stopere imao kad ih je sam stvorio a što se kupovine tiče teško je dovesti extra kvalitetu za novac koji Dinamo može platiti , tu i tamo se desi poneki Tonel , Sigali , Lauritsen
  • josipsucic
    44
    kratko i jasno - van iz Dinama
  • Crusades
    26.1k
    Kvalitetno argumentirana analiza. Siguran sam da sportski sektor neće ostat imun na ovakve indikacije.
  • NB86
    17.7k
    S bjelkanom na klupi (ili bilo kojim trenerom cije obrane izgledaju kao nenine i vlada disciplina) najbolji stoper hnl-a, i to glatko
  • marcio amoroso
    54.3k
    Dinamu na terenu trebaju igrači koji će slijediti Nenada ili nekog drugog trenera svojom žustrinom, borbom i agresivnošću. Jučer u Koprivnici je nekoliko puta bila situacija gdje se moralo reagirati na suca ili protivnika, a svi su šutjeli kao zadnje p.

Dilaver je bio takav tip i kada je došao je odmah rekao da neće dozvoliti da se netko zajebava s nama. Ja se iskreno i ne sjećam da se netko zajebavao s nama dok je on igrao. Sada ne da se zajebavaju s nama nego se rugaju i sprdaju.

Trebaju opet tipovi u momčadi i na klupi koji će to spriječiti. I na takvim tipovima ne treba štedjeti.
  • Mihaljević
    15.2k
    Prekinite srat, cijela ekipa igra loše, Mmaee će bit stup odbrane narednih 5 sezona, a Jeličić nije relevantan za ništa...
  • NKDZ86
    10.1k
    na klupu mora kao i mnogi, to je sigurno dok se ne uozbilji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.