No zato se svima nam dragi rtl direkt opet potrudio da ponizi Dinamo i naruga mu se večerašnjim prilogom. Tko ima želudca neka si pogleda, tko nema, spasio se. — Kepec
evo prilika predstojniku ureda predsjednika na reakciju. Imam dva prijedloga. Ili Mojmiri uručiti počasnu člansku kartu, utakmicu za Ligu prvaka pa da gleda veliki klub ili jednostavno jasno i glasno reći dok god omalovažava rad kluba RTL nije dobrodošao. — Soka
Osobno sam više stava da je ignoriranje takvih najveća kazna i da je davanje pažnje takvima samo nepotrebna reklama njima.
Godišnja je ipak privilegija za naše članove, a cenzura medija i blokada su relikt loše prošlosti našeg kluba.
Ovo sam napisao jer si vjerujem imao dobre namjere u upisu i htio sam dati mali uvid u to da ono što se zagovaralo u kampanji i provodi, postavlja jedna razina u odnosima kluba s vanjskim dionicima, u ovom slučaju medijima — Pop corn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.