• Sibirski plavac
    2.7k
    očito su prelomili u zadnji čas između Bjelice i tog drugog.LaznjakProsineckog

Ako je ovakva situacija, bilo bi maloumno umjesto Bjelice odlučiti se za nekog "hnl stručnjaka" ili anonimnog stranca...
  • i more je plavo
    1.2k
    ja ne razumijem tu dozu nekontrolirane frustracije, Mmae je bio " fenomenalno pogođeno pojacanje" i onda nakon 3 tekme u kojima kao momcad izgledamo izgubljeno postaje " perverzija"......
    Ne kuzim zakaj si se nakacil na Mbukua, ako si mislil da je to Mbape pa da bu sam pobjedil Bayerna i Belupo za 15 minuta.
    Pa decko zasluzuje barem 3-4 poluvremena i to kada ne ulazi dok je ostatak ekipe u knock downu, pa da tek onda pocnemo stvarati misljenje o njegovim mogucnostima.

Polako, mijenjamo misljenja o Riletu i Petku od tekme do tekme, a gledamo ih godinama, ovi stvarno nisu sansu dobili a guramo ih niz štenge.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Na kraju će još Jovičević biti trener :D
  • Livi
    61
    i ja se iskreno nadam da griješiš, ali lajk za ovu retoriku i kako si opisao u sridu osjećaj u ovom trenutku
  • Beowulf112
    367
    Sportske kazu da nije bjelica
  • MarK
    815
    Ako nije neko veće ime koji smisao je da ga kriješ? S obzirom na tajanstvenost očekujem u najmanju ruku NB ili Keka
  • Ivdzo11
    5.1k
    ja isto cujem nesto mozda je on, iako se nadam da nije
  • Facke
    4.8k

Sportske su i Kovaca potpisali vec. Tak da njimi nije nis za verovati.
  • Crni86
    7.2k
    a iduci dan su objavile da ga nitko nije kontaktirao :lol:

Nije vrijeme jos za jovicevica, previse poznatih lica iz prvog mandata a znamo kako je on zavrsio.
  • Nogo
    4.8k
    Ne znam jel svlačionica iznenađena imenom trenera ili da smo dobili trener?!

Ako je imenom onda možda je stvarno Jovičević, Krznar...
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Sad kad je princ od Indije
  • CastAway1986
    2.4k
    Sportske su pisale i da je Kevin Carlos blizu Dinama a nije se klub ni zanimao za njega..Nadam se da je Miro u pravu a ne ti jazavci
  • rioda
    6.3k
    Mene vise brine kaj cure info iz svlacionice ocito.Crni86

Naša svlačionica je baš poznata po tome da znaju neke informacije zadržati za sebe... A ovo da se proširi informacija o novom treneru nije nikakvo čudo. U krugu ekipe imaš 30-ak igrača i desetak ljudi u stožeru pa kad uračunaš njihove obitelji i prijatelje kojima govore takve stvari, dođeš do brojke od nekoliko stotina ljudi pa je očekivano da info izađe.
  • emilperska
    7.7k
    Reakcija na Sopića, francuze iz Ligue 2 i sličnu ekipu..
    images.jpg
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    “A to nam je potvrdio i sam Nenad Bjelica”
    Jos najbolje da je rekao taj sam sutra predstavljanje…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.