• Calello5
    102
    Spominjao sam nedavno Rogera Schmidta , Faivre je upravo takav tip trenera. Relativno atraktivan nogomet, ali uz veliku dozu discipline u igri. Čovjek koji je prošao puno velikih utakmica i protivnika i koji na utakmice LP neće ići turistički nego se nadmetati
  • Zvone92
    61

Obzirom da mu je zadnji klub bio Nica, i to je završilo prošle godine, vjerujem da možemo odriješiti kesu za takvo ime i ponuditi mu uvjete kao što mu je Nica ponudila barem :D
  • jedan u nizu
    10.9k
    Ljudi ovdje misle da ako je jednom neki trener imao 5mil eura godisnje, da mu ta tarifa stoji do smrti.
  • Pesca90
    73
    Taman da izbrusi Perkovica kao Terzica,i imamo odma nasljednika win/win situacija,ako bi ga mogli ubaciti u stozer
  • Captain America
    19.3k
    Favre je imao 4.5 milijuna eura godišnje u Dortmundu. Budite ozbiljni. Tražit će se neki mladi, talentirani i neafirmirani trener na najvećoj sceni poput Garcije ako će se ići na stranog trenera.
  • jedan u nizu
    10.9k
    Favre je imao 4.5 milijuna eura godišnje u Dortmundu. Budite ozbiljni.Captain America

Koliko je imao u Nici?
  • Zg123
    818
    Mislim da novinari lupetaju tek toliko da se nesto napise, Maric ce nas ili iznenadit ili Perkovic ostaje ako se pokaze da mozda i zna nesto
  • Captain America
    19.3k
    Koliko je imao u Nici?jedan u nizu

Ne znam, ali Capology pokazuje da 6 igrača Nice ima plaću između 2 i 3.5 milijuna eura. Sigurno je i trener u tom rangu.
  • Zagi
    9k
    Koliko bi Favre podigao klub na svim sportskim razinama i 5m bi bilo ništa, kamoli 2.
  • Zvone92
    61

Šta misliš da je u Nici imao isto toliko? Da je imao 3 u Nici, godinu i pol dana je bez posla, zašto se nebi dalo 2- 2,5 mil za takvo ime? Ako će se tražiti mlad i neafirmiran stranac, onda bolje domaćeg trenera uzeti..
  • don
    9.8k
    Ne znam, ali Capology pokazuje da 6 igrača Nice ima plaću između 2 i 3.5 milijuna euraCaptain America

I sa jednom pobjedom u LP ti isplatiš cijelu godinu trenera sa takvim ugovorom.
  • jedan u nizu
    10.9k

znaci presao je sa 4,5 na nekih 3mil ....
    kako to, kako to?

Sad zamisli kako tamo nije ostvario neki rezultat, nije dugo trajao i godinu dana je bez posla.
    Ako on u sljedecem mandatu uzme vise od 2mil onda je carobnjak
  • tp1997
    917
    Ni da dobije Monaco ne smije ostati. Trener bez realnog iskustva, bez autoriteta.

Par dobrih rezultata na pozitivni šok ne čini trenera.
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Nebi me cudilo da bude Bjelica opet, a i misljenja sam da ce netko doc tko poznaje Dinamo i situaciju u vezi kluba. Netko naseg govornog podrucja.
  • Captain America
    19.3k
    I sa jednom pobjedom u LP ti isplatiš cijelu godinu trenera sa takvim ugovorom.don

Uprava je u ljetnom prijelaznom roku pokazala veliki oprez prije velike potrošnje. Sumnjam da će se kockati s takvom plaćom stranom treneru i uzdati se u sigurnu pobjedu u LP gdje ćeš biti favorit jedino protiv Slovana. Tu je i pitanje iduće sezone jer možeš lako završiti u EL, a imaš trenera s plaćom od 3 milijuna eura.

Takvog trenera je imalo smisla platiti na ljeto kada si imao dobre šanse za upasti u LP. Trener stigne upoznati ekipu, procijeniti što mu treba od pojačanja i odraditi pripreme. Usred sezone dovoditi takvo ime je velika kocka koju ne očekujem od uprave.

Sad zamisli kako tamo nije ostvario neki rezultat, nije dugo trajao i godinu dana je bez posla.
    Ako on u sljedecem mandatu uzme vise od 2mil onda je carobnjak
    jedan u nizu

Favre ima 67 godina i dosad je zaradio sasvim dovoljno. Nije uzimao poslove u Švicarskoj nakon što je došao na veliku scenu, a ne da će pristati doći u Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.