Keyser Soze
Kepec
NitkoBitan
Sibirski plavac
bbb medimurje
No zato se svima nam dragi rtl direkt opet potrudio da ponizi Dinamo i naruga mu se večerašnjim prilogom. Tko ima želudca neka si pogleda, tko nema, spasio se. — Kepec
Mali Zeus
Sajla
Big Daddy
Pop corn
evo prilika predstojniku ureda predsjednika na reakciju. Imam dva prijedloga. Ili Mojmiri uručiti počasnu člansku kartu, utakmicu za Ligu prvaka pa da gleda veliki klub ili jednostavno jasno i glasno reći dok god omalovažava rad kluba RTL nije dobrodošao. — Soka
criticus
Osobno sam više stava da je ignoriranje takvih najveća kazna i da je davanje pažnje takvima samo nepotrebna reklama njima.
Godišnja je ipak privilegija za naše članove, a cenzura medija i blokada su relikt loše prošlosti našeg kluba.
Ovo sam napisao jer si vjerujem imao dobre namjere u upisu i htio sam dati mali uvid u to da ono što se zagovaralo u kampanji i provodi, postavlja jedna razina u odnosima kluba s vanjskim dionicima, u ovom slučaju medijima — Pop corn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.