Na kraju je dobio otkaz nakon 2 izgubljene utakmice i to je razumljivo jer smo ipak svjesni da se na Jakira iz nekog razloga gledalo kao na posljednji ostatak starih struktura i da se čekala prva prilika kako bi se pozdravilo sa njim. — Maksim Maksimirski
Jakirovic nije smjenjen zbog Hajduka i Bayerna. Ne samo zbog toga. Lista njegovih grijeha je poduza - — Jaro
Evo ova izjava mene smeta i boli. Možemo sad ići pričati o tome da je Mamić bio nezaobilazni faktor posljednjih 20 godina, pa što ako su popili kavu i slične floskule. Za mene osobno tim osobama nema mjesta u Dinamu. Za mene. Moje osobno mišljenje. Ne bi bilo niti za puno njih, ali zato postoje staloženiji ljudi koji su u klubu sad i treba im dati vremena da počiste klub. — Dr Hofmann
Jednostavno se Jakira iz nekog razloga gledalo i tretiralo drugačije, kao da ne pripada toj nekoj grupi, tim nekim ''našima' — Maksim Maksimirski
Slažem se, Ćiro, Bjelica, Vaha i drugi mnogo veći treneri su padali zbog puno manjih stvari u Dinamu. Takav tretman kao Sergej nitko nije imao. Nitko nije imao toliko šansi za popravak i toliko blamaža u kratkom vremenu. Je, osvojio je duplu krunu i svaka mu čast na tome. Ali broj kolapsa koji je on doživio u godinu dana nitko nikad na Dinamovoj klupi nije. Bilo se premekano prema njemu od prvog dana zbog raznih okolnosti. — deda
Nitko nije imao niti lošiju ekipu Dinama. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.