• Doktor Kunić
    5.4k
    A u pičku materinu da se ovako izrazim. Sad ga žalimo? Žaliti čovjeka koji ni u jednoj lošoj utakmici nije preuzeo odgovornost na sebe a hvala Bogu bilo ih je dosta. Hvala doviđenja populist.
  • Big Daddy
    1.6k
    Žalim ga kao čovjeka, smiri se. Nije nikoga ubio.
  • Big Daddy
    1.6k
    Njegove trenerske mogucnosti su ogranicene i mora jos zganaca pojesti, jbg, nije se sam postavio na Dinamovu klupu i drzao sam sebe tak dugo.
  • Kermit
    681
    Dođe ti ga žao kao čovjeka ako imaš i malo empatije. Ali to je tako u životu. Ili jesi, ili nisi.

S druge strane ovo je rijedak slučaj da je trener otišao, a da se ne vuku repovi. Svakako pozitivno sa strane uprave.
  • Mladi Starac
    391
    Žao mi ga je jer sam mislio da je stvarno trener na nivou...
    svidjelo mi se da je radio dobre promjene kad je trebalo i da napokon pobogu imamo nekog trenera koji hoda kod aut linije i dere se na igrače...
    kad se sjetim tihog tv servisera sa notesom i zamišljenog bišćana, muka mi je...
    ali očito ovakvi rezultati su presudili.. i oke. tak treba i biti... ovo je jebiga biznis. to ti tak ide, ne...

jbg Jakire, hvala na svemu i sretno dalje!

ajmo mi sad u nove pobjede!
    dinamo!
  • Oluja
    5.6k
    rijetko kad je radio dobre promjene, a uz aut liniju se derao na igrace jer nije dobro pripremao utakmice pa je pokusavao popravljati stanje.
  • Fan
    1.4k
    rijetko kad je radio dobre promjeneOluja

S ovim se ne bih složio, sjećam se baš dosta utakmica gdje je promjenama prodrmao sastav i gdje su baš zamjene riješile utakmicu.
    No, to ga ne spašava od činjenice da je loše pripremao utakmice naravno...
  • Mladi Starac
    391
    da, to sam mislio...
    pa sjetim se samo nekih tekmi čačića i prošla je 70 minuta i nije ti jasno kaj ne radi neke izmjene, vidljivo je da nam trebaju...

kod jakira si znao da će u 65' napravit neku izmjenu i večinom je to bilo dobro...
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Hvala Jakiru na svemu, kada se sve zbroji njegov mandat je bio uspješan. Preuzeo je ekipu u tranzicijskom dobu za klub i kad je došao u klub prvo pitanje na pressici od novinara je bilo ''vjerujete li da se Dinamo može izvući iz ove situacije i osvojiti titulu?'' To pitanje je bilo logično jer je vladala opća depresija u i oko kluba i jer se prodalo sve što se moglo prodati. Jakir je odgovorio da može do titule i ispunio je svoj zadatak u prvenstvu. Ne samo to, unatoč teškoj situaciji u kojoj je zatekao klub, osvojio je duplu krunu, prvu nakon sezoni 20/21 i ostvario je nešto što njegovi prethodnici nisu uspjeli ni sa puno jačim ekipama.

Osim osvojenog prvenstva i kupa uveo je klub i u ligu prvaka te je ostvario sve ''strateške'' ciljeve postavljene pred njega. Napravio je Baturinu igračem od 20 milijuna, Sučića igračem od 10, davao je šansu i Paviću i Vrbančiću te je općenito podignuo cijenu igrača Dinama koliko se to moglo. Imao je prosjek osvojenih bodova 2,20 što ga svrstava u sami vrh dinamovih trenera i imao je niz od pola godine (21 utakmice) bez poraza.

Na kraju je dobio otkaz nakon 2 izgubljene utakmice i to je razumljivo jer smo ipak svjesni da se na Jakira iz nekog razloga gledalo kao na posljednji ostatak starih struktura i da se čekala prva prilika kako bi se pozdravilo sa njim. U svakom slučaju ostat će mi od Jakira u pamćenju jedna od najslađih titula zadnjih 20 godina, doček na trgu i dvije zaredom pobjede na Poljudu i Rujevici u najvažnijim derbijima otkad je HNL-a u kojima je Jakir izašao kao pobjednik.
  • Crusades
    18.8k
    Da se čekala prva prilika da se pozdravi sa njim, letio bi nakon petarde od PAOK-a.

Ne radite heroja od njega, dobio je kredita više nego svi njegovi prethodnici zajedno.
  • NitkoBitan
    31.4k
    Na kraju je dobio otkaz nakon 2 izgubljene utakmice i to je razumljivo jer smo ipak svjesni da se na Jakira iz nekog razloga gledalo kao na posljednji ostatak starih struktura i da se čekala prva prilika kako bi se pozdravilo sa njim.Maksim Maksimirski

Stalo se iza njega kad je 80% navijaca bilo za njegovu smjenu. Balkani, Sparta, Paok...

Ako kormilari momcadi koja primi 9 komada onda nesto ne stima, ne mozes sa takvim trenerom imat ikakve europske ambicije. A ne mozes rec da je momcad losa...

Jedva smo pobjedili Osijek koji je bio u teskoj krizi, na Ruji izgledali bezvoljno dok smo Hajduk podognuli iz krize. Najbolje da koristimo kao mjerilo Istre i Gorice.
  • Paggini
    68.8k
    Jakir lagano postaje perjanica i mučenik kontra nove uprave, sve mi se čini.
  • Crusades
    18.8k
    i to od zaostataka obožavatelja bivšeg režima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.