• Nogo
    9.1k

Lovren i službeno u Paoku.
  • Sajla
    13k
    Olmo opet ozljeđen, 4-5 tjedana van terena. Stvarno šteta za dečka, ali kao da njegovo tijelo ne može pratiti zahtjeve modernog nogometa :(
  • Mali Zeus
    19.3k
    Lovren i službeno u Paoku.Nogo

Prikladan izbor kluba. Možda ako bude dobar ostvari transfer u Olympiakos.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Olmo opet ozljeđen, 4-5 tjedana van terena. Stvarno šteta za dečka, ali kao da njegovo tijelo ne može pratiti zahtjeve modernog nogometa :(Sajla

I u Leipzigu je zano često biti ozlijeđen. To se i gleda kod transfera, inače bi vjerojatno išao za dosta veću lovu dalje.
  • Eduardo
    26.1k
    Olmu nije trebao onaj nastupa na olimpijskom turniru u Tokiju odmah nakon "lutajućeg" Eura na kojem je imao ozbiljnu minutažu u reprezentaciji koja je igrala polufinale. Bez odmora je išao na OI na kojima je imao punu minutažu i igrao finale. To ljeto je ostavilo ozbiljne posljedice po njega. Moguće da griješim, ali ja se ne sjećam da je on imao problema s ozljedama prije tog raubanja.
  • Omake
    12.2k
    i on i Pedri, mislim da su obojica bili na preko 60 utakmica u sezoni
  • Sajla
    13k
    a i taj Lovren otkad je otišao igra samo u klubovima iz tradicionalno Hrvatskoj prijateljskih zemalja
  • mlinchica
    3.9k
    Kad misliš da su ga svi zaboravili pa i dragi Bog, Kompany ga spomene na presici prije prve utakmice Lige prvaka s Dinamom - Boško Balaban… to su te neke romantike …
  • Mladi Starac
    391
    https://youtu.be/QFNDCJktEhc?si=UHYoJOmUJiKkh56X

Lepo je opet vidjeti Oršu da sprinta u napad.
    Želim da se opet vrati na stare staze.
  • miro
    7.5k
    Zatvorena je tema, pa da ovdje napišem

Bio sam protiv Jakira skoro otkad je došao i mislim da je odluka o promjeni trenera ispravna, ali svejedno mu treba priznati ustrajnost i napor koji je i on uložio da prošlu sezonu završimo s duplom krunom. Ne mislim ni da je glup ni nesposoban, jer i njegova karijera i rezultati govore suprotno, ali je krivi izbor za Dinamovog trenera.

Sve najbolje mu želim u nastavku karijere
  • Mali Zeus
    19.3k
    Sad kad Miško vrati Jakira u Rijeku.
  • Big Daddy
    1.6k
    aha, mo’s si mislit, šaka jada bi ih obadvojicu za jajca objesila
  • Mali Zeus
    19.3k
    Ma bi, ko što su Miška objesili nakon kaj im je povisio cijenu karata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.