Pišaj po analfabetima sa Zone.
Jel vam bar malo neugodno? Znam da nije, nemaju pojedinci obraz. — Captain America
Katastrofa, na cijelom sustavu podzemne željeznice je bila isključena struja zbog ljudi na pruzi koji su iskakali iz prenatrpanog Ubahna (sto je normala nakon tekme) nakon aktiviranja SOS tipke u njemu. Vlak je iz nekog razloga zastao u tunelu između dvije stanice više od pola sata i ljudi su krenuli pušiti što se ne smije jer aktivira te sustave za sigurnost. Nije ni meni još jasno što se točno dogodilo, jedino što su morali isključiti struju na cijeloj liniji zbog osoba na pruzi. Uglavnom, bio je kaos nakon tekme, tisuće ljudi su se vraćale taksijima, ja sam osobno stigao doma tek u 4 ujutro, iako sam trebao da je bilo sve po planu oko ponoći. — josipsucic
Vlak je iz nekog razloga zastao u tunelu između dvije stanice više od pola sata i ljudi su krenuli pušiti što se ne smije jer aktivira te sustave za sigurnost. — josipsucic
Sa Kuletom bi imao i za pas u dubinu i decko bi ugrizo nekog za nogu ak nista drugo — Nousername
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.