• nemapredaje
    3.6k

U novom sustavu će biti još ovakvih porcija sigurno
  • don
    6.8k
    da je Pjaca ono zabio a ne golman obranio jebenim karate postavljanjem mislim da bi umro od srčanog.

jebote život i nogomet, imao si priliku za 3-3 i potpuni momentum na našoj strani i na kraju primiš još 6 golova..
  • Big Daddy
    1.3k
    Ma… Nije mi to nikakva utjeha…
  • nemapredaje
    3.6k

Ma svejedno bi nas i nakon toga rastavili, ali da je ušlo bi bilo kolektivno svršavanje na tribinama
  • Mali Zeus
    14.1k
    Dobra stvar je 2 gola u gostima koja vrijede duplo.
  • Batigol86
    224

Onih par minuta izmedju gola za 3-1 i njihovog cetvrtog gola je bolesno bilo, totalna ludnica na Ajmo Plavi.
    Ako je netko snimao s drugih tribina i ima snimku tih trenutaka neka objavi ili posalje u pp.
  • pjetlić
    19
    Jutro je jos gore.

Navecer jos nekak, dojam tribine i navijanja.

Ujutro tupilo.

Bez faulova i zutih umjesto da ih se preora kak je Atletico radio u najboljim danima pa ko ziv ko mrtav.

Al pokupit se onak s terena i onda poslat malog pred novinare, dno dna.
  • rioda
    5.2k
    Protiv tovara je nakon tekme bila tišina kad su došli pod tribinu, nakon desetak sekundi je dio ljudi od sredine prema zapadu zapljeskao, oni uzvratili i otišli
  • ZrnTSCHeZ
    311

sam ga bome cuo na strani prema zapadu
    bilo je sramežljivo i na 5/6 prema istoku
  • Krulek
    525
    Predmet sprdnje je Dinamo svuda naokolo. Sramotna prodaja imena Dinamo.
  • Zagi
    8.3k
    10 puta danas ova je*** muzika. Ak cujem jos jednom bacam TV van kroz prozorKaJJe

Ali koliko me to jučer nerviralo, danas moram priznati da je genijalno.
    Ovi ti doma utrpaju gol , no to nije dosta i još ova muza orgija.Tri puta više si nervozan.
  • GOAT
    1.3k
    To ruganje na nas racun je postojalo i nakon tovara, a sad smo postali glavna meta zajebancije cijele europe. I to malo europskog ugleda kojeg smo stekli smo prodali
  • Keyser Soze
    10.5k
    Ovo se ne može ispraviti skroz, ali nije kasno još. Otkaz treneru, pobjede protiv Monaca, Celtica i Slovana!
  • Bruh
    981
    Pokvario nam se auto jel itko još u gradu da nas pokupi nazad za Zagreb?
  • Nousername
    705
    Mi smo sinoc izgubili iskljucivo zbog luzerskog mentaliteta!Znaci uvjeren sam da su neki igraci dali 100% od sebe sto se tice trke ali nogomet se igra glavom, a noge su samo alat.Mi smo jucer izgubili milion lopti,nikakva agresija nije postojala niti smo u prvom djelu imali ikakve ambicije da mi njima damo gol ili ako barem nista preuzmemo posjed na koju minutu.Nismo imali ni ono malo sportske prgavosti koje mora biti da igras protiv ovakve momcadi(neko je napisao 5 jebenih faulova da smo napravili?!?), a o samopouzdanju da ne pricam.Mene iskreno brine sad svaka ekipa protiv koje cemo igrati.Ne zbog kvalitete vec zbog toga sto mi sami sebe ne cjenimo i svima dajemo preveliki respekt a tak se ne dobijaju utakmice…. ne na ovoj sceni…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.