• Eduardo
    22.2k
    uzeli smo na kraju JBL 320 da imamo za druženja uz roštilj i sl. Istina, bio je van budžeta ali svidio nam se na prvu.
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Dobar :up:
    Velik, jak. Sluzit ce te dugo, dugo.
  • Majki2111
    3.7k

Prefino. Gušto sam u toj čašici. Nije fora ak se popije brzo. Al mogo bih brže.
  • Oluja
    4.9k
    mogo bih brže.Majki2111

Ne izazivaj vraga
  • Majki2111
    3.7k
    Tako se osjećam kad ga pijem iskreno. :snicker:
  • Fanboy
    2.9k
    Izgleda da su dodali gas kako skroz upropastiti sve državne službe, pogotovo školstvo, zdravstvo i sudstvo sa dodatnim uhljebljivanjem i nepotizmom te korupcijom...Kao u SSSR-u, što ćeš se više uvlačiti šefovima to ćeš bolje prolaziti(slično kao i danas), samo će te još nagraditi dok one koji rade kao crvi će kazniti. Očekujem još veće micanje kvalitetnih radnika iz zdravstva, pa na kraju i ostalih djelatnosti u privatnike te srozavanje javnih usluga.
    https://narod.hr/hrvatska/promjene-u-drzavnim-i-javnim-sluzbama-sefovi-ce-ocjenjivati-radnike

"Od nove godine zaposlenike u državnim i javnim službama – administraciji, učiteljima, liječnicima, znanstvenicima, kulturnjacima i drugima – čekaju velike promjene. Naime, njihovi šefovi ocjenjivat će im učinkovitost na poslu i odnos prema radu sukladno kriterijima. O tome će ovisiti njihova povišica ili čak otkaz."

"Zaposlenike će ocjenjivati nadređeni, pratit će njihov rad cijelu godinu. Ocjene će biti od “ne zadovoljava” do “izvrstan”, što će izravno utjecati na njihove plaće. Oni izvrsni mogu očekivati povišice, a oni koji ne zadovoljava – otkaze. Zaposlenik s uzastopnim jedinicama može dobiti otkaz, a onaj s izvrsnim ocjenama povišicu. Ali udio izvrsnih ne smije biti veći od pet posto, a naročito uspješnih veći od 15. Ako radnik dvije godine uzastopno ima izvrsne ocjene, prvu povišicu može dobiti 2027., i to tri posto."
  • miro
    5.3k
    zašto misliš da je ovo nešto novo, pa to se radi u skoro svim privatnim firmama, najčešće 2 puta godišnje i na temelju tih ocjena se daju bonusi i promaknuća
  • Droljo
    11.5k
    Novo je za javne službe i zaštićeni će biti još zaštićeniji! Nije teško za pohvatati. Sad će ti kum, rođo direktor moći još lakše 'pomoći'
  • Sajla
    6.7k
    u privatnoj firmi netko ima interesa da firma bude uspješna, dobro posluje i ima zadovoljne klijente/kupce/korisnike jer inače može staviti ključ u bravu. zato se nagrađuju oni koji tome pridonose (najčešće).
    u državnoj/javnoj službi sam rijetko kad vidio da je bilo kome na prvom mjestu građanin koji im je ustvari poslodavac. kad bih vjerovao da je interes onih koji će davati ocjene da usluga koju pružaju bude što kvalitetnija i efikasnija, onda bih se i veselio uvođenju ocjenjivanja jer bih vidio da to koristi meni kao korisniku. ja sam, nažalost, povjerenje u javne službe izgubio.
  • DrawTube
    5.9k
    Jučer bilo 11 godina otkad je izašao GTA V

morat ću opet odigrati da zaboravim na sinocno sramocenje imena dinamo. Možda ubacim i Minecraft i red dead redemption 2
  • Porculanka
    61
    Ja došla prvi put za modri šank, a zašto?
    Došla sam se naroljat, jer nemrem doći k sebi još od petka, a ovo jučer me zakopalo. Na poslu sam ruševina, tako da eto.....long story short...ja ću dupli whiskey, i daj ekipi kaj ko pije. Serbus!
  • Droljo
    11.5k
    E pa dobrodošla i ništa ne plaćaj jer si ti u našoj rundi!
  • mlinchica
    2.4k
    Inače volim pelin antique, ali ovo zaslužuje nešto za kažnjavanje poput one Dalmatiner vodke ili kruškovac s mlijekom..

Ja sam odmah nakon našeg drugog gola napisala ovo:

“Nema veze, napokon su počeli igrati. Kako god završi, dali smo najmanje 2 gola Bayernu u Munchenu!
    Bravo za drugo poluvrijeme pa dok izdržimo. :strong:

… ne sluteći biblijski potop.

Sva sreća da nam je u zemlju upao jedan drugi Sergej, pa je ipak medijski popularniji danas od ovog našeg..

Droljek, buš se sad nacugal s ženama. :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.