Kako mislis vecina glasa za svoj kraj u tom tijelu? Pa da ostane sve kako je dobar dio nece vidjeti sljedeci mandat - sa tkzv barisiceve liste.
A za ostale ne vidim problem. Ako ce clanovi biti zadovoljni sa ovim mandatom dobit ce i sljededeci. — Derby
Da li se zna situacija sa parkingom na Allianz areni.
Rezervirao sam i platio parking unaprijed za gostujuci sektor. Da li mogu parkirati automobil i izaci van, tj otici do centra zamijeniti voucher. Ili jednom kada se ude u taj parking, nema izlaska.
Znam da se 2015. moglo izaci van, ali kako ste naveli da su pravila drugacija kako bi uopce mogli na gostovanja, ne znam da li se sta promijenilo. — jedan u nizu
Tvoj upis je nepotreban jer unistavas temu kao i moj sto ti uopce odgovoram. — dinamo u srcu
Vezano za tvoj upis je taj da samo ti postavi pitanje pa ces i dobit odgovor, bitno da tema tece u okviru pitanja i odgovora nesto kao i tema A ili B igra. — dinamo u srcu
u tome i je stvar jer nas je dosta postavilo pitanje, bezuspješno — don
Da li po ulaznice za Bayern u ovaj hotel svatko mora doći osobno ili netko može (sa vaucherima) preuzeti karte i narukvice za više osoba? — The Undertaker
Ne bih znao, evo najiskrenije :smile: — Pop corn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.