• vjeko1701
    12.7k
    Nije, ako će biti repriza, pogledaj ponovno pa onda daj sud.
  • jakov1
    474
    nemre jedan dobar potez na utakmici biti dovoljan da se nečiji doprinos ocijeni pozitivnimZagi

Upravo si prepricao cijelu Kramaricevu reprezentativnu karijeru.
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Super, idemo obraniti Brunu tako da popljujemo legendu
  • jakov1
    474

Nisi me dobro shvatio, nemam bas nista protiv njega. Bez razmisljanja bi potpisao da zauvijek imamo jednog takvog koji se jednostavno pojavi kad je najpotrebnije.
  • striko
    2k
    Za mene najveći igrač dinama u ovom stoljeću, ne samo zbog golova nego i ostanka kada su svi bježali. Isto tako mislim da je otišao prije par godina da bi ovu jesen bio predstavljen u Rijeci zajedno s Gojakom.
  • Zagi
    9.3k
    Nego dečki, bude mi netko objasnio taj njegov nevidljivi doprinos?
    .....čekam
  • Paggini
    40k
    Nitko nije toliko loš kad nije u formi kao što je Bruno loš kad nije u formi :heart:
  • NitkoBitan
    23.6k
    Igrac poteza ne moze potez u 105 minuta napravit. Dajte se osvjestite vi neki koji tvrdite da je klasa. Igrac manje vec neko vrijeme.
  • Big Daddy
    1.4k
    Znači, Petko, pa ja vise nemam rijeci za njega. Kao i uvijek, krenemo u kontru, i jedno i drugo krilo šprintaju po crti, pol ekipe je vec na njihovoj polovici, lopta dolazi do Petka, lik ju uguši, solira, onda se vadi kao da je u živo blato upao, izgubi loptu i propadne baš svaka takva prigoda… Ma povraća mi se od njega, i to vec jbn dugo vremena…. To se kasno vidi kad gospon ne igra, kako je lopta tečnija, dolazi se brže pred protivnicki gol…
  • jedan u nizu
    12.1k
    Petko ne dvoumi se, niti dvije sekunde, sad te zove dinamo!
  • Danko
    1.6k

Kaj 105?
    8. utakmica ove sezone
    Nadam se da se bude probudio konačno.
  • NitkoBitan
    23.6k
    Pa eto nek netko objasni kakva je on spica i kaj od njega ocekujemo? Ucinak nikakav.... a "poteze" nemaju drugi igraci na trzistu nego je on po necemu poseban?
  • Plavi-Plavi
    37
    Kaj očekivati od lika za kojeg nitko nije htio dati mizernu otpremninu. Ego mu je potučen jako.
    Njemu kao i većini igrača je ispod časti igrati više sezona u dinamo.

Samo su bitni highlightsi...
  • austrijanac
    5.8k
    Uz dužno poštovanje,mimo igre na stranu, imaš kapetansku traku oko ruke i ti to ne cijeniš ni najmanje.

Kad ti suigrači jebu mater njihovima kaj se izležavaju, ti stojiš sa strane i pricas s njihovima.

Kapetanska traka ima težinu, stojiš iza svojih i kad si u krivu, no Petko to ne razumije nažalost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.