Uz to jos imam jednu kritiku: Po meni se karte za europska gostovanje pustaju pre kasno u prodaju. Minhen je za tjedan dana, ljudi moraju planirat put i smjestaj, a jos nema nista u vezi toga. A da ne govorim o tekmama di se mora ic avionom pa se mora rezervirati prije. — Švabo86
Ja bi od sutra na karatani stavio da član može kupiti i za nečlana pa ako s tim ne možeš rasprodati ovo što je ostalo onda ne znam — Felip
Činjenjca je da mi nikad nećemo rasprodati stadion sa samo članovima i to je to. — don
Mislim da bi se iz ovoga kao lekcija moglo uzeti da karte za domaće utakmice stvarno ne trebaju u prodaju više od 7 dana prije utakmice, ne kažem da bi povećalo broj ljudi, ali ako ništa drugo ne bi morali tjedan dana ovdje čitati defetističke komentare. Doduše onda bi se kukalo o kiši, a doslovno ne znam kaj je gore — Purgeri
Ovaj put će se ispostaviti da je bila dobra odluka pustiti ulaznice prije u prodaju jer s obzirom na prognozu i da ih se pustilo danas u prodaju pitanje je koliko bi se ulaznica uopće prodalo. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.