Po tvojoj logici uopce nema potrebe da se neclanovima prodaju ulaznice. Zar idemo prema tome iako znamo da su nam na tribinama vecina neclanova? — Neron53
Nitko nije napisao da stadion nece biti rasprodan zbog duge pretprodaje nego zbog samo jednodnevne prodaje neclanovima i to samo na dan kada je prognoza cjelodnevna kisa. — Neron53
neka se učlane i problem riješen — Derby
o tome i pričamo. Svaka rečenica počima i završava sa "neka se učlane i problem riješen" a nama na utakmicama više nečlanova nego članova. — don
Koliko je ono clanova a koliko neclanova prosjecno na nasem stadionu? — Neron53
Davanje vecih prava clanovima nikako ne smije znaciti ponizavati one koji to (jos) nisu.
Jer se moze dogoditi da ih se potpuno otjera sa stadiona zbog takvog odnosa.
Demokracija ukljucuje i postivanje navijaca Dinama i ako se zbog bilo kojeg razloge ne zeli uclaniti. — Neron53
Pa onda se nemoj učlaniti i kupi kartu u petak. Nije da nemaš izbora. U svakom slučaju imaš mogućnost kupiti kartu - gdje je problem? — Derby
Meni i dalje nije jasno što pokušavaš dokazati.
Da, članovi plaćaju članarinu i imaju određene pogodnosti. Jedna od tih pogodnosti je više vremena za kupnju ulaznice. Tko svakako želi tu pogodnost, postat će član. Tko ne želi odnosno ista mu ne treba, neće biti član i čekat će zadnji dan. Ne razumijem u čemu je problem. Sasvim jednostavno. — xavier
Ja sam i dalje prilično siguran da ulaznice idu kako idu zbog vremenske prognoze, a ne zbog toga što oni koji nisu članovi ne mogu kupovati. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.