Jel možeš obrazložiti što sam krivo naveo? — sebenico
Ne znam što je smiješno. Cifre od 10-15 milijuna plaćaju RB Salzburg, Celtic i slični klubovi za jednog igrača, a mi mislimo da ćemo protiv tih klubova za mjesec ili dva biti favoriti i očekivati pobjedu. — sebenico
jel ste vi bacili mozda oko u klubsku kasu pa mozda znate tocno cifre? — Dani Olmić
Neki su jednostavno malo frustrirani sto drugi „sitni“ klubovi nekako mogu (bilo to na koji moguci nacin) — Dani Olmić
Oprosti, ali povezao si moja dva posta i na temelju toga izveo pogrešan zaključak. Nigdje nisam napisao da sada treba potrošiti 10-15 milja nego da nam to treba biti cilj (evo baš na TM-u vidim da smo npr. 2020 godine potrošili 13.85 milja - to je godina kad su dovedeni Nevistića, Štefulja, Špikića, Čabraje, Bulata i dr.). Prema tome već se trošio taj iznos, s tim daje inflacija od tada ogromna. Napisao sam da bi bilo dobro da smo se pojačali na nekim pozicijama za lp, ali dobro... idemo sada ovako, možda ispadne dobro — sebenico
evo baš na TM-u vidim da smo npr. 2020 godine potrošili 13.85 milja — sebenico
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.