• nemapredaje
    4.1k

Očekujem da će Mbuku isporučiti ono što je Vidović isporučio prošle godine.

E sada hoće li to biti ispod ili iznad očekivanja,
    ovisi o tome koliko koji pojedinac očekuje :smile:

Edit: naravno ak taj Mbuku uopće osvanu u Dinamu
  • don
    9.7k
    Poanta je da je bolji od Mbukua.Daliban

poanta je da MI je bolji od Mbukua*

ne govori tako samouvjereno u svačije ime, molim te.
  • Nolifer
    9.2k
    Mislim da je Mbuku bolji od tog prevaranta.
  • Orc123
    10k
    Mbuka je top igrac, ako dobi kontinuitet to ce i pokazati....odlican s loptom u nogama, radi presing....bit ce dobar! Sad imamo poduplana krila i nema razloga da ne igramo 433 i to u kontinuitetu. To nam i odgovara najbolje....i tu smo gajili oduvijek....
  • Daliban
    4.1k
    Očekujem da će Mbuku isporučiti ono što je Vidović isporučio prošle godine.

E sada hoće li to biti ispod ili iznad očekivanja, ovisi o tome koliko koji pojedinac očekuje
    nemapredaje

Bliže Sosi nego Vidoviću, ali u redu.
  • nemapredaje
    4.1k

Sada ga pretjeruješ i sam to znaš.
  • Daliban
    4.1k
    Sada ga pretjeruješ i sam to znaš.nemapredaje

Ma mali je TikTok igrač, vidjet ćeš.

Primjerice Kuhn koji će igrati protiv nas u LP za Celtic je solidan igrač. Prešao zimus za 3,5m iz Rapida, gledao sam ga u nekoliko navrata za Rapid. Podsjetilo me neki dan na njega kada sam ga gledao protiv Rangersa. Europski igrač koji je u tom cjenovnom rangu bio dostupan zimus i bio bi upgrade na naše tadašnje opcije.
  • penetrisac
    48
    Pašalić je jednodimenzionalan igrač , ima samo to izvlačenje na lijevu nogu , lako je čitljiv i zaustavljiv.Dribling mu praktički nepostoji , brzina mu je ok ali teško može 1 na 1 nekog proći kao recimo Hoxha ili Cordoba.Mbuku je tu puno raznovrsniji , ima više vrsta driblinga i teži je za zaustavit.Uz to sa samo 22 godine ima 160 utakmica u jakoj Ligue 1 i 2 , te u francuskoj repki.Mislim da Mbuku i Pašalić ne stanu u istu rečenicu.
  • Zagi
    8.9k
    3.5m , dragi . Znači nije nam bio dostupan.
    Sam si pisao da tražiš igrače za 1-1.5m eura i da je muka jer im je kvaliteta u rangu cijene, slaba.

Osnažila se obrana, ostao je Baturina, dobili smo par krila. Više nego očekivano.
  • emilperska
    7.8k
    Malo gužva na poslu pa ne pratim baš aktivno..
    Koliko sam shvatio Mbuku još nije potpisao, imamo još nekih 8h deadline ako ga želimo potpisati za LP?

A ako 4. i 5. rujna nekog dovedemo, taj može igrati samo HNL?
  • Mr Anderson
    9.7k
    A ako 4. i 5. rujna nekog dovedemo, taj može igrati samo HNL?emilperska

Može i kup.:lol:
  • hardek
    3.8k
    Zizi je jučer na Tribini rekao da je Mbuku još jučer bio na liječnikom.
  • dinon7
    1.4k
    Apsolutna glupost bi bila dovesti nekog napadača koji može igrati samo HNL. Za te utakmice koje bi taj frajer igrao, zbilja možemo i koristiti juniore. Ne vidim smisao dovođenja igrača koji će igrati protiv Gorice i Lokomotive.
    Bacanje novca. Totalno nepotrebno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions