• Marquis Manners
    93
    Nagađa li netko tko bi mogao biti napadač kojeg žrlimo dovesti?
    Nove informacije o Nathanaëlu?
  • Mihaljević
    13.3k
    Imamo dva mlada perspektivna igrača na desnom krilu, ne znam što pričate? Mbuku i Corodba su igračine obojica, u Hrvatskoj ih nema, pa smo morali dalje tražiti. Budući reprezentativci Kolumbije i Konga. Dugo nismo bili ovako popunjeni na desnom krilu, još od Hajrovića i Kadziora.
  • don
    14.3k
    Budući reprezentativci Kolumbije i Konga.Mihaljević

Mbuku je već reprezentativac
  • Mr Anderson
    12.9k
    Mbuku nakon što potpiše ide odmah na okupljanje reprezentacije Konga. Znači, upoznat će se s ekipom tek za nekih 8 dana kad se svi skupe i sigurno neće biti u kadru za derbi i Bayern.
  • Zagi
    10.7k
    Nadam se da ovaj dolazak Mbuke znači prelazak iz 352 u 343. Jer ovo sa dvije bukve u napadu , da prostite, ne valja ništ.
    Gotovo nitko u europi ne igra sa dva napadača i za to postoje jako,jako dobri razlozi.
  • Majki2111
    4k
    Inter finale LP, Leicester osvojio ligu, Atalanta, Juventus 2015. Ima primjera velikih rezultata u Europi s 2 napadača.
  • MarK
    978
    viđao sam često u sustavu 352 jednog visokog target mana, a drugog pokretljivog driblera npr. kod Atalante Scamaca i Lookman
  • GOAT
    3.6k
    Football Talent Scout - Jacek Kulig

Nathanaël Mbuku a few months ago: "I prefer to be a starter at Reims than be a sub at Barca".

That's a healthy approach I like very much.

Big clubs, money, and trophies will come in the future.

At this age, you should focus on playing, learning, and developing your talent.

• Zagi
    10.7k
    Da ali to se onda transformira u 343.
    Tako bi i mi igrali ako je Mbuka u prvoj.

Recimo 532 u obrambenom bloku, dva naprijed Petko i on.
    U napadu se digne malo Baturina i imaš 343 gdje su Baturina i Mbuka bočne desetke, ajmo to tak nazvati.
  • MarK
    978
    možda u klubu i računaju s njim u takvoj ulozi kad ga se spominje u kontekstu napadača. Na krilima i desetki smo dobro popunjeni nekako mi to nema smisla
  • Zagi
    10.7k
    Ima ali su , i sam si to sada demonstrirao, rijetki i zahtjevaju točno određeni tim napadača. Ni Petko niti Kule se tu ne uklapaju baš.
    Pogotovo Petko.

Da ne velim koliko malo trenera to zna izvest, korektno.
  • Orc123
    12.6k
    to smo i igrali u hnl protiv slabijih ekipa...to je modeficirana verzija 352......Petko se i tako izvlaci na 10ku tak da....to protiv bunkera da ali po meni klasicnih 433 s kadrom kojim raspolazemo je najbolja opcija definitivno.... Pogotovo protiv al pari protivnika. 532 sa wb u vidu Ogija i Rpg protiv puno jacih tipa Bayern, Arsenal itd.....
  • Zagi
    10.7k
    Da ali Petko je previše teretan za tu ulogu. Nije poanta samo se spustiti u half-spejs i igrati se cenera.
    Ništa to ne valja.
    Zaobilaze nam taj prvi blok kao da ga nema i ostaju krateri.
    Ne igra se tak.
  • OsamŠest
    5.8k
    Nadam se da ovaj dolazak Mbuke znači prelazak iz 352 u 343.Zagi

Istu želju imam. Naš prvi i glavni sustav mora bit 433 i nema tu puno mudrosti. Ako kroz utakmicu ne ide (kao protiv Qarabaga), reagiraj s promjenom sustava u 352.

Roster je kadriran za 433 i mislim da nas je upravo 352 koštalo 3 boda na Rujevici.

Napokon imam odlična krila i nema smisla trošit ih na wingbacku..
  • Zagi
    10.7k
    Mhm samo sam napisao 343 , ne 433 :lol:
    Ali da , slažem se. Primarna formacija 433.
    Sekundarna 343 , ne 352 sa Petkom i Kuletom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.