• Mr Anderson
    8.7k
    A ako 4. i 5. rujna nekog dovedemo, taj može igrati samo HNL?emilperska

Može i kup.:lol:
  • hardek
    3.1k
    Zizi je jučer na Tribini rekao da je Mbuku još jučer bio na liječnikom.
  • dinon7
    1k
    Apsolutna glupost bi bila dovesti nekog napadača koji može igrati samo HNL. Za te utakmice koje bi taj frajer igrao, zbilja možemo i koristiti juniore. Ne vidim smisao dovođenja igrača koji će igrati protiv Gorice i Lokomotive.
    Bacanje novca. Totalno nepotrebno
  • CastAway1986
    1.7k
    Mislim da Sportske pišu gluposti i da još jedan napadač neće doći, eventualno Mbuku i to je to..Valjda bi neko ime isplivalo do sada da je blizu Dinama s obzirom da nema još puno vremena..
  • Zagi
    8.5k
    Ma Mbuku je taj napadač. Te glasine o Mbuku i još jednom napadaču su vjerojatno plod previše kiseliša u gemištu sinoć.
  • Laugreano
    2.6k
    Znam da nema sanse za to, ali nebi bilo lose ovog Meitea na posudbu pokupit,da sa Misicem dijeli minutazu
  • Laugreano
    2.6k

Dobrodošao :smile:
  • tp1997
    611
    Nije li se ovo ispostavilo da je samo patka?
  • Dani Olmić
    447
    Gojak u Rijeci
  • Orc123
    8.7k
    tu se je i sprdavalo s njega ali to je jedan jako ozbiljan igrac! I jos k tome besplatan......dal ce doc ne znam ali to je ozbiljan igrac i to zna svatko tko prati i malo Nizozemsku ligu! Bio bi pun pogodak da se to danas isto zavrsi, cak bolje on nego neka spica jos. Sprdavao se jer kao Indonezijski rep, a decko prosao sve mlade vrste Nizozemske.....
  • Laugreano
    2.6k
    Na visokoj razini je odigrao zadnjih par sezona. Dobro bi nam sigurno dosao, ali indonezijski mediji nasjeli na fake news i danima pisu da dolazi kod nas.
  • Crni86
    4.6k
    pa mislis da bi treci napadac startao protiv celtica ili salzburga pored petka i kuleta? U europi cemo igrat sa jednim napadacem u to sam siguran. Za to su nam sasvim dovoljni kule i petko.

U HNLu cemo rotirati i onda nam treci napadac upravo i treba za te manje utakmice da nam se neko od prve dvojice ili obojica odmore.

Nije idealno sta nece biti registriran za europu, ali ionako bi najvise minuta dobio u domacim natjecanjima.
  • Orc123
    8.7k
    jasno, ali takav profil nam bas i fali u momcadi.....steta da nismo gledali u tom smijeru.
  • dinon7
    1k

Meni je ta fama oko trećeg napadača poprilično nejasna. Da ne kažem glupa. Znaci dovodimo nekoga koga cemo plaćati da sjedi zacementiran na klupi, da odigra protiv Gorice koju minutu i da mu je motivacija nakon mjesec dana na nuli?
    Zašto taj famozni treći napad nebi mogao biti bolji od Kuleta? Ili od Petka? Šta smo stvarno toliki idioti da tražimo nekoga kome ćemo dati 200.000 eura godišnje da u ligi prvaka grije mjesto na tribini a u HNL-u klupu za rezervne igrače?
    Ako dovodimo napadača, onda dovodimo napadača. Koji će imati svoje prilike dokazati da može biti bolji od spomenute dvojice.
    Opet ću reci, imamo dovoljno širok roster da netko tko je već sada tu, odigra tu poziciju kada je potrebno. Jer iz svega gore navedenog, mi imamo svoja dva asa koja su nedodirljiva. Čemu onda plaćanje nekoga ako protiv Gorice možemo odigrati s Cordobom Ili nekim drugim u vrhu napada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions