• Crusades1986
    13.4k

Meni prejaka stvar, puno legendarnih zagrebačkih likova. Bitorajac u duksici od grupe i Bojana Gregurić Vejzović u Dinamovoj trenirci.
  • Kwedi
    3.9k
    Super su. Bez ikakvog preglumljavanja, baš iskreno, lijepo i s ljubavlju složeno
  • Neki tip
    21.3k
    Odlično!!

Samo, jbt, kaj'e to s Kekinom!? Izgleda ko.. pa, ne dobro. :brow:
  • Kwedi
    3.9k
    Ma nije, već duže vrijeme je kosmat. Od solo albuma ima takav imidž
  • Neki tip
    21.3k
    Nije samo do toga, djeluje ispijeno. Možda je čovjek samo malo smršavio, a ja naviknuo na drugaciji mu izgled.
  • ZDS86
    206
    Ljudi i dalje slušaju Kekina poslije one izjave za Vukovar?
  • Neki tip
    21.3k
    Što je rekao za Vukovar?

Ne držim puno (čitaj: nimalo) do mišljenja o bilo čemu ljûdi koji nisu stručni u tom području pa njihova mišljenja ne utječu na to kako ih doživljavam u onome u čemu jesu dobri. Neovisno o tome, znatiželjan jesam pa podijeli bitte..

P.S. evo ti manje emotivan primjer - Kujundžić kao političar? Baš loš. Liječnik? Kažu izvrstan. Da ga trebaš kao lijecnika, bi li ga izbjegavao jer ga ne voliš kao političara?

Usput, Kekina kao solo pjevača ne slušam, ranije Hladno pivo, u mlađim danima - jesam.
  • Ero
    988
    Link

Debil 2

Uglavnom zna se da je on baš komunjara.
  • Ero
    988
    Slušanje cece i kekina dođe na isto..
  • Neki tip
    21.3k
    Kaj reći.. Kekina sam gledao u Nu2 jednom pa me ovo i ne iznenađuje previše.

Ugl, sigurno i puno zidara ima mišljenje o ratu u Vukovaru i puno vozača o koronavirusu i puno farmaceuta o kvaliteti glume Brada Pitta i poneki akademski kipar o Dalićevom izboru igrača.

Jbg, te smo nesreće da jedno od takvih irelevantnih i glupavih "mišljenja" u slučaju Kekina ima priliku biti javno izrečeno.
  • Neki tip
    21.3k
    I, da se ne bi krivo shvatili, naravno da nemam nis protiv ni zidara ni vozača ni farmaceuta ni kipara. Moglo je biti bilo koje zanimanje.
    Poanta je u tome da kbk što pjevač jednostavnih rima misli o društveno-politički vrlo složenom pitanju kao što je to o kojem se izjasnio..
  • NORTE
    12.2k
    Skela je na katedrali od 1990.

Stručnjaci navode da se toranj urušio zbog skele koja ga je drzala fiksno u mjestu pa nije mogao kompenzirati snagu potresa kao što je to drugi toranj odradio.
  • Baneki
    746
    I drugi toranj ima oštećenja.
  • Majki2111
    3.4k
    Podcijenjen je osjećaj kad vidiš svoj željeni tramvaj na stanici, još pogotovo ak ideš doma noćnim. Kad vidim da zelenim slovima piše Dubec, dobijem leptiriće u trbuhu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.