• Daliban
    4.1k
    Ne možeš napraviti nikakav iskorak s limitiranim igračima, a pogotovo limitiranim igračima koji imaju odličan učinak. Takve se nitko ne usudi dirati i treba biti mudonja za napraviti takav rez. Čačke je tu položio.
  • Laugreano
    3k
    Davalo se prilike pa znas kakav je bio rezultat.
  • dzg2024dzg
    102
    Dobro dobro, ponekad trebat znati i završiti razgovor kada on nigdje ne vodi. :smile: Poz svima.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Kad je RPG dolazio prvi je germanijak kritizirao njegovo dovedenje sa pitanjem zasto mijenja klubove svako 6 mjeseci...amo dat igracima vremena za prilagodbu pa cemo onda sudit(to se odnosi na oliverasa torentea i mbukua)
  • dinamoharambaša
    17
    Možda će doći još jedan napadač. Tako pišu Germanijak i SN.
  • Laugreano
    3k
    Pa ajde nabroji te igrace koji nisu limitirani
  • Orc123
    10k
    Krv te ebo.......kakvih sve ovdje ima...
  • mrgud
    248
    Sa Mbukom možemo samo dobiti.Dolazi na posudbu i ako se ne pokaže vratimo ga nazad i nikom ništa.
  • hardek
    3.8k
    Daliban se probudio i odabrao nasilje za zadnji dan prijelaznog roka. Treba pripremit cjelodnevne kokice jer ovdje će biti fešta. Tipujem na 2+ bana
  • nemapredaje
    4.1k

Širom Europe kažeš, dakle to bi po tvome bilo najmanje njih 10.

Ok, ajde mi daj njih 5 koji su dokazani. Dakle nositelji su u svojim klubovima s odličnom statistikom i da su napravili nešto u europskim utakmicama (ne ligaškim) - i na kraju ključno - da su spremni doći u Dinamo, a da nisu skuplji od 2-3 miliona eura
  • Ludovic IX
    7.7k
    i tu ljudi pričaju o nekim viskovima novaca.. mi viška nemamo jer imamo velike obveze od ranije i ne mozemo se razbacivat lovom.. nova uprava okrene svaki euro tri puta prije nego ga potroše i tako se vodi klub koji nema neograničeni priljev novaca..

i onda još ovdje isti ljudi se zale na cijenu karata
  • Jaro
    8.8k
    Pa ja sam bio sretan kad ga je Čačke prodao.Daliban

samo da ostane ovdje - post stoljeca.
    Ako netko pokusa ovog klauna* doziviti barem poluozbiljno, pa da si poslozi misli...

Jos cekam odgovor:
    - koji stoperi su po tvome zadovoljili Dinamov nivo?
    - koji stoperi na trzistu zadovoljavaju Dinamov nivo?

*Klaun je umjetnik čija je umjetnost potaknuti gledatelje na razmišljanje, na čuđenje ili nasmijati ih.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Svaka čast Dalibanu, vlastoručno je uništio, ma devastirao ovu temu.
  • YasutoWakizaka
    135

Dugo me neš ovak nije nasmijalo :D
    A znaš kaj vele.
    Smiješno je, jer je istinito.
  • don
    9.8k
    Pa ja sam bio sretan kad ga je Čačke prodao.Daliban

nek on dadne za Dinamo pola kao Oršić, nitko sretniji od mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions