jebote, nitko ne dovodi igrače preko YT videa, siguran sam da ih nitko iz kluba ni ne gleda. zna se gdje se igrači gledaju, skautiraju i analiziraju. doveden je s razlogom jer su vidjeli nešto u njemu i jer sigurno nije vatrogasno riješenje jer za takvo nešto nema potrebe jer smo dobro pokriveni. e sad, oće li on taj potencijal i to šta su vidili u njemu pokazat u Dinamu je pitanje, isto kao i kod svakog igrača koji dolazi. — don
Eto, ja baš mislim da je vatrogasno rješenje. Treba nam napadač, ali izgleda da nemamo nikakvih dostupnih napadača u tekici pa dovodimo alibi krilo/desetku reda radi. — Daliban
Kompilacije su loše. Odvrtih na brzinu par utakmica preko Footballie jer sam imao otvoreno pošto me jedan zonaš tražio link na stranicu da ga i sam pogleda, zaključak je da ni u tih par utakmica nema puno za vidjeti. Odgledat ću još nekoliko preko ove reprezentativne pauze, trenutno gledam Tribinu, a i trebala mi je pauza od tog francuskog drugoligaškog nogometa. Ne znam što mi treba da se upuštam u takve torture. Volio bih da svi koji misle da je tamo lako pronaći pojačanje za Dinamo pogledaju nekoliko utakmica i jave mi dojam. — Daliban
Uvijek ću biti za domaće dečke ako stranci koji dolaze ne donose ekstra kvalitetu. Meni je smiješno, a da budem iskren i uvredljivo, da poklanjamo Crnce, Rukavine, šaljemo na posudbe Majiće i otpisujemo Košćeviće da bismo dovodili ovakve strance i njima oživljavali karijere. — Daliban
A gledao si cijele utakmice ili si odvrtio na brzinu sažetke? — don
ma znam da ćeš uvijek bit za domaće sa žnj kvalitetom ala Koščevića koji i kad je dobio priliku u seniorima je izgledao kao da je promašio sport. :up: — don
Oprosti, ali kakvu je priliku dobio? 20 minuta protiv Rudeša? — Daliban
da, običan škart od igrača, kao i Majić.
(samo ocjenjujem igrače po uzoru na tvoj stil.. u tim minutam koji su igrali gledao sam kretnju, razumijevanje igre, postavljanje, defanzivne odgovornosti... i činjenica da u toj nebitnoj utakmici nije mogao dobiti više minuta je zabrinjavajuća) — don
Imaš jako bezobrazan stav prema našim dečkima i ne mislim nastavljati ovaj razgovor. Zaključit ću samo time da smo bolje krilo od ovog Mbukua mogli besplatno naći i u Bosni. — Daliban
Zaključit ću samo time da smo bolje krilo od ovog Mbukua mogli besplatno naći i u Bosni. — Daliban
Eto, ja baš mislim da je vatrogasno rješenje. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.