• Daliban
    2.2k
    Možda smo i mi limitirani ... sredstvima?Zagi

Širom Europe ima boljih krila od ovog lika, daj me nemojte zajebavat.

Protiv PSG-a je izvodio loptu s centra na početku utakmice i napravio nekakvu rolicu, sudac svirao loptu za PSG zbog duplog kontakta. U životu takvu idiotariju nisam vidio. Vidio sam da se desi slučajno kod penala ili slobdnih kada se igrač oklizne, nisam vidio da netko to napravi namjerno.
  • NKDZ86
    2k
    dovodimo mlade nedokazane strance, a našim juniorima dobrim ne damo pravo priliku, pa daj im šansu i protiv velikih momčadi, ne samo protiv šibenika, gorice i sl.
  • prefontaine
    811
    Protiv PSG-a je izvodio loptu s centra na početku utakmice i napravio nekakvu rolicu, sudac svirao loptu za PSG zbog duplog kontakta. U životu takvu idiotariju nisam vidio.Daliban

Hahahaha vidi stvarno :lol:
    Messi umro od smijeha
  • Zagi
    8.5k
    Ali ovi mladi nedokazani stranci igraju na pozicijama koje u juniorima imamo daleko najslabije popunjeno.
    Olivares i Mbuku ne uzimaju nikome mjesto. Pa nemreš Pavića staviti na desno krilo jer je eto , naš.
  • Daliban
    2.2k
    Ne možeš napraviti nikakav iskorak s limitiranim igračima, a pogotovo limitiranim igračima koji imaju odličan učinak. Takve se nitko ne usudi dirati i treba biti mudonja za napraviti takav rez. Čačke je tu položio.
  • Laugreano
    2.6k
    Davalo se prilike pa znas kakav je bio rezultat.
  • dzg2024dzg
    89
    Dobro dobro, ponekad trebat znati i završiti razgovor kada on nigdje ne vodi. :smile: Poz svima.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Kad je RPG dolazio prvi je germanijak kritizirao njegovo dovedenje sa pitanjem zasto mijenja klubove svako 6 mjeseci...amo dat igracima vremena za prilagodbu pa cemo onda sudit(to se odnosi na oliverasa torentea i mbukua)
  • dinamoharambaša
    15
    Možda će doći još jedan napadač. Tako pišu Germanijak i SN.
  • Laugreano
    2.6k
    Pa ajde nabroji te igrace koji nisu limitirani
  • Orc123
    8.7k
    Krv te ebo.......kakvih sve ovdje ima...
  • mrgud
    166
    Sa Mbukom možemo samo dobiti.Dolazi na posudbu i ako se ne pokaže vratimo ga nazad i nikom ništa.
  • hardek
    3.1k
    Daliban se probudio i odabrao nasilje za zadnji dan prijelaznog roka. Treba pripremit cjelodnevne kokice jer ovdje će biti fešta. Tipujem na 2+ bana
  • nemapredaje
    3.7k

Širom Europe kažeš, dakle to bi po tvome bilo najmanje njih 10.

Ok, ajde mi daj njih 5 koji su dokazani. Dakle nositelji su u svojim klubovima s odličnom statistikom i da su napravili nešto u europskim utakmicama (ne ligaškim) - i na kraju ključno - da su spremni doći u Dinamo, a da nisu skuplji od 2-3 miliona eura
  • Ludovic IX
    7.4k
    i tu ljudi pričaju o nekim viskovima novaca.. mi viška nemamo jer imamo velike obveze od ranije i ne mozemo se razbacivat lovom.. nova uprava okrene svaki euro tri puta prije nego ga potroše i tako se vodi klub koji nema neograničeni priljev novaca..

i onda još ovdje isti ljudi se zale na cijenu karata
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions