Iako sam i dalje stava da nam je Mbuku nepotreban, sigurno je da nije vatrogasno rješenje i da je dobro skautiran. Naime, Instagram stranica "dinamo.split" još je 3.8. objavila story na kojem se nalazi Mbuku sa zamagljenom glavom, a jučer su objavili kompletnu fotografiju kao dokaz i najavljivali su ga kroz story-e nekoliko puta. Vidjet ćemo kako će ispasti, ali mišljenja sam da je situacija Brodić-Mbuku kadrovski loše odrađena, nadam se da sam u krivu i da će vrijeme to pokazati. — Izet Hajrović
Napokon mi je postalo jasno zašto je Marić uopće zapeo za ovog igrača. Gledao je promocijski PO za Ligue 1 protiv Metza — Daliban
sigurno znaju bolje od nas koji u 8 ujutro tipkamo na Zoni! — dzg2024dzg
Pa i za Oršića se moglo misliti da je limitiran igrač. Došao iz Azije iz kluba kojeg nitko ne zna, a i tamo godinu prije nego što će u Dinamo skoro ništa nije zabio ... pa eto. :smile: Malo vjere treba imati u ljude kojima je to posao... sigurno znaju bolje od nas koji u 8 ujutro tipkamo na Zoni! :nerd: — dzg2024dzg
Kaj ako, pazi sada....
Marić misli da je tim igračima viši limit nego ti? — Zagi
Pa ja sam bio sretan kad ga je Čačke prodao. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.