• CastAway1986
    1.7k
    ma kakav Fruk , trenutno nitko iz Rijeke osim Selahija..
  • Mihaljević
    10.3k
    Taman i da ima (nema) profil igrača koji nama treba u Rijeci, ne bi doveo nikog od njih, iz principa.
  • blubach
    507
    Taman i da ima (nema) profil igrača koji nama treba u Rijeci, ne bi doveo nikog od njih, iz principa.Mihaljević

Ima, kolega iznad je napisao, Selahi, profilno savršen igrač kakav nam treba.
    Kvalitativno? Sa svojim najboljim utakmicama u Rijeci, odličan i ima mjesta u prvih 18. Pitanje je igra li lošije u zadnje vrijeme zbog odnosa sa Rijekom ili zbog pada u formi (nadam se ovo prvo ako dođe kod nas).
  • Jurki
    12.6k
    Dajte ljudi kakav Fruk?
    U kojem to jebenom paralelnom svemiru ima mjesta u Dinamu za Fruka?
    Da odu Rog i Baturina, ostaju ti Kaca, Stojke, Vrba... vjerojatno bi se po jos nekoga islo.
    Isto tak Miskovic bu gledal da se od Fruka dobro debelo naplati.
    A mi sigurno nebumo istovarili između 8 i 10 milja kaj hoce Miskovic za njega.
    Do sad se svrsavalo na Ivanovica koji je u međuvremenu otisel.. i na Pasalica za kojega su i najveci slijepci konacno vidli da je panj.. ajmo dalje kojeg igraca Rijeke bi mogli sad dopeljati.
    To je ista ona Rijeka koja je samo prije 3 dana popila petardu od Olimpije Ljubljana.
  • Daliban
    2.2k
    Pašalić je jedini igrač Rijeke koji bi donio nešto Dinamu. Nakon odlaska Franje, tamo više nema nikog drugog za nas osim Pašalića. Selahi, Fruk, nula bodova.
  • Bratić
    26
    S obzirom da je rok prijave do sutra ponoć, nadam se da se radi neki lječnički upravo za koje ne znamo. Osobno bi volio defanzivnijeg lijevog beka i još jednu špicu. U svakom slučaju ćemo sutra bit puno pametniji
  • Omake
    3.4k
    nije još vrijeme za Pašalića. Tek kada krenu radovi na novom stadionu će nam igrač s njegovim skill setom dobro doći.
  • Jurki
    12.6k
    kaj mislis na mješalici za beton?
    Jer s obzirom kak je precizan i brz nije za zidara.
  • dinon7
    1.1k

Očito smo oko ovoga podjeljeni.
    24:00 CET 03.09.2024 je kaj točno?
  • Dani Olmić
    462
    I ja se nadam da se u tišini kuha nekaj. Inace bi bilo skoro pa nemoguće sve ovo u roku 2-3 dana riješit.
  • OsamŠest
    3.5k
    Jel moguće da nakon svih fenomelanih poteza Uprave i sportskog sektora u ovo kratko vrijeme, neki od vas i dalje sumnjaju?
  • NitkoBitan
    19.1k
    Sutra Maric nosi poklone.
  • blubach
    507
    I ja se nadam da se u tišini kuha nekaj. Inace bi bilo skoro pa nemoguće sve ovo u roku 2-3 dana riješit.Dani Olmić
    Primjera radi, Arsenal je Sterlinga riješio u manje od 12 sati.
  • tp1997
    612
    Siguran sam da će Marić riješiti napadača na vrijeme za prijavu za LP. Ne očekujem šesticu niti lijevog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions