• hardek
    3.1k
    Sad sam išao provjerit i stvarno si u pravu. Isprike za fake news
  • Peškaman
    4.9k

Mirko Marić?

Ne znam,meni nije loša ideja Antonio Čolak ali vidim da je potpisao za Speziu
  • Orc123
    8.7k
    Maric je u potpunosti slican igrac ko i Kule i Petko...nema nikakvog smisla ...
  • Ivdzo11
    4.3k
    Kolega @sport je naveo jednom koliko se sjećam da bi taj treći napadac trebao biti netko od mladih talentiranih igraca, koji bi trenutno bili zadovoljni ulogom 3 napadaca, a pritom bi bili zalog za budućnost, da zamjene Petka.

Tako da ne vidim tu ni Henriqueza niti Marica
  • Nogo
    4.1k

Tu jedino spada Matković ili neka posudba.
    Marić će sigurno naći rješenje, u to ne sumnjam.
  • dmil
    337
    spocitavalo se bivsoj upravi da ne gledaju dalje od HNL i bivsih igraca, a mi tu sami valjamo takvd gluposti kao Mirko Maric, Henriquez, Colak, Matkovic, Dogan iz 2hnl..

Mislim da covjek koji je doveo Mmaea i RPGa ima malo sire vidike i da ce se dovesti dobar igrac, samo mu dajte jos malo vremena
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Ja se za treceg cak nebi bunio protiv Dogana. Sumnjam da je gori od Marica i Henriqueza koji su u ociglednom padu.

Nije realno da ce se dovesti neko jako ime i da ce isti biti spreman sjediti na klupi kao treci napadac. Jednostavno nije realno i nece se dogoditi.
  • dinon7
    1.1k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-rijeka-dovodi-lijevo-krilo-iz-maksimira/134519
    Kao sto sam i napisao neki dan, s obzirom da simpatije između Menala i Rijeke traju već neko vrijeme, bilo je očekivati da će otići tamo. Šteta je samo sto je posudba u pitanju
  • dmil
    337
    Ni ne ocekujem neko jako ime, ali ni ne iskljucujem cinjenicu da Jakir igra sve vise s dva napadaca, kad se raspored zgusne i kad dođu sitne ozljede, sigurno da ce nam treba neki kvalitetniji igrac kao zamjena, samo ne nijedan bivsi HNLovac
  • badjibadara
    3.8k
    Broda je bio savršen za tu ulogu trećeg napadača. I on je rekao da su mu rekli da stiže netko mlađi na tu poziciju.
  • Dani Olmić
    460
    puno vremena vise nije ostalo
  • Hrc-Vg
    375
    Ma mora biti Matković…Mali bu propao u Botovom Osijeku.
  • CastAway1986
    1.7k
    Ma kakav Matkovic on je preskup za nas pogotovo u ovakvoj situaciji u kojoj se nalaze..Meni inače dečko izgleda top i mislim da je budućnost hrvatskog nogometa..Još bi htio reći da su neki prije zagovarali dolazak Bukvica koji je panj do te mjere da je Špikić za njega televizor u boji...
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    pogotovo u ovakvoj situaciji u kojoj se nalazeCastAway1986

Ovakva situacija u kojoj se nalaze nam je doslovno jedina sansa da uhvatimo tog decka. Iako mislim da nece sada doci, mislim da nam je sada ili nikada za njega.
  • tp1997
    612
    Možda netočna informacija, ali na Indexu piše da će sporazumno raskinuti ugovor i prijeći kao slobodan igrač
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions