• dmil
    767
    Ni ne ocekujem neko jako ime, ali ni ne iskljucujem cinjenicu da Jakir igra sve vise s dva napadaca, kad se raspored zgusne i kad dođu sitne ozljede, sigurno da ce nam treba neki kvalitetniji igrac kao zamjena, samo ne nijedan bivsi HNLovac
  • badjibadara
    6.6k
    Broda je bio savršen za tu ulogu trećeg napadača. I on je rekao da su mu rekli da stiže netko mlađi na tu poziciju.
  • Dani Olmić
    1.9k
    puno vremena vise nije ostalo
  • Hrc-Vg
    840
    Ma mora biti Matković…Mali bu propao u Botovom Osijeku.
  • CastAway1986
    3.5k
    Ma kakav Matkovic on je preskup za nas pogotovo u ovakvoj situaciji u kojoj se nalaze..Meni inače dečko izgleda top i mislim da je budućnost hrvatskog nogometa..Još bi htio reći da su neki prije zagovarali dolazak Bukvica koji je panj do te mjere da je Špikić za njega televizor u boji...
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    pogotovo u ovakvoj situaciji u kojoj se nalazeCastAway1986

Ovakva situacija u kojoj se nalaze nam je doslovno jedina sansa da uhvatimo tog decka. Iako mislim da nece sada doci, mislim da nam je sada ili nikada za njega.
  • tp1997
    1.7k
    Možda netočna informacija, ali na Indexu piše da će sporazumno raskinuti ugovor i prijeći kao slobodan igrač
  • Crni86
    12.7k
    to sam i ja procitao negdje, a da nije index. Msm da rijeka danas isto pise
  • Nolifer
    11.9k
    Opet Rijeka dovodi džabe Dinamove igrače, a preko Dinama su nabijali cijene svojih....
  • Omake
    10.5k
    Nadao sam se Timu Lemperleu kao trećem napadaču, ali mislim da će Koln produžiti ugovor s njim. Gol i dvije asistencije u 4 utakmice dosada. Sve 4 utakmice krenuo u startnih 11.
  • badjibadara
    6.6k
    Opet Rijeka dovodi džabe Dinamove igrače, a preko Dinama su nabijali cijene svojih....Nolifer

Ako su u pitanju Jurić, Štefulj, Menalo - nemam problema sa tim. Isto kao što mi je drago da nismo preplatili raznorazne pašaliće, frigane, ivanoviće, radeljiće, galešiće…
  • Jurki
    18.5k
    Mrzim kad Rijeku svake godine pomognemo sa nekoliko igraca.
    Ali za Menala ocito nismo nis mogli dobiti. Ima 28 godina, prodajni potencijal los do nikakav.
    Ima ugovor jos dve godine.. pa da smo se rijesili samo njegove place je odlican posao.
    Jos jedan na platnom spisku manje.
  • Danko
    2.2k
    Super.
    Al ne kužim kak ih marić nagovori da odu na manju lovu.
    Ni vrag da ih provoza u gepeku?! :)
  • emilperska
    11k

Vjv dobe otpremninu u vidu par mjesečnih plaća i zauzvrat raskinu ugovor jer imaju neku opciju, a alternativa u Dinamu je trčanje po šumi ili gdje već do kraja sezone.
    Pare jesu pare, ali nisu to baš takvi ugovori da si mogu dopustit cijelu godinu ili dvije neigranja. Tko će ih više potpisat.. Loksa na stipendijski eventualno..
  • Jurki
    18.5k
    imas npr 200 tis godisnje i jos dve god ugovor. To je 400 keka ugovorna obveza.
    Dogovoris se s klubom.. daju ti pola i slobodne papire.. a ti mozes ko slobodan igrac traziti vecu proviziju kod potpisa ugovora s novim klubom.. tebi financijski isto a bivsi klub je ustedio pola ugovorne obveze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.