• mlinchica
    2.3k
    HNS te zove, Markooooo. To sad kad je vidio da može igrat i beka :eyes:
    Aktiviran je pretpoziv.
  • Crusades
    14.2k
    Aktiviran pretpoziv
  • flexXy
    2.5k
    Logicno, kad ti se ozljede bek i stoper onda zoves krilo
  • Jos-Optimus
    3.2k
    O ovome ja pričam, potezi nemaju nikakve logike. Znao sam da će ga zvati čim je onako odigrao, a nije otpao nitko s njegovih pozicija. Smijurija
  • Kruno
    514
    Jadan Dalic morao ga zvati
  • Nemrem99
    22
    Ima netko cijeli intervju iz Jutarnjeg s Markanom?
  • scooniepenn
    3.6k

Ako je forma kriterij onda igraci koji nam pune krilne pozicije - Perisic i Pjaca nemaju sto traziti za sljedece dvije utakmice. Prvi ne igra na razini Rudesa trenutacno, a Luka je debela rezerva i ne igra apsolutno nista u Feyenoordu. Ako je do pedigrea, Pjacin je malo veci od Ivanusecovog pa sumnjam da to moze biti kriterij.
  • Eduardo
    21.7k
    Ima netko cijeli intervju iz Jutarnjeg s Markanom?Nemrem99

QlDbiIT.jpeg

IOcRFve.jpeg

QK2FhOM.jpeg

l6xq50u.jpeg
  • Nemrem99
    22

Hvala gospodine!!
  • fuckin
    1
    Kaj velite koja je sad njegova sudbina pod Bjelicom? Vidim da ga baš ne šmeka. Bilo bi šteta da propadne sad taman kad je ulovio i formu i zdravlje ga služi.
  • Laugreano
    2.7k
    Trebao je beka igrat?
  • fuckin
    1
    Kaj ja znam kaj je on trebao igrat, ali vidim da ga ne stavlja nikako, a u formi je, donio nam je LP i bila bi šteta da istrune na klupi. Kak je Oršiću našao mjesto svojevremeno? Nešto ga ne šmeka. Moj dojam samo.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Kaj velite koja je sad njegova sudbina pod Bjelicom? Vidim da ga baš ne šmeka. Bilo bi šteta da propadne sad taman kad je ulovio i formu i zdravlje ga služi.fuckin

Na temelju 2 tekme zaključivati nema smisla baš.
  • Dinaminjo
    1.1k
    Na onom teremu protiv Monaca ne bih ga stavio Nikada pa ni onda
  • Tongo Doumbia
    5k
    Ne znam, niti volim suditi nakon 7-8 dana mandata trenera, ali sam mišljenja da Bjelica neće baš trpiti igrača koji nije na 100% svojih mogućnosti.

Previše vremena i strpljenja on posvećuje defanzivnoj odgovornosti, povratnoj trci i traži maksimalnu disciplinu.

Mislim da bi tu Pjacu mogao bit na gubitku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.