• mlinchica
    3.2k
    HNS te zove, Markooooo. To sad kad je vidio da može igrat i beka :eyes:
    Aktiviran je pretpoziv.
  • Crusades
    16.4k
    Aktiviran pretpoziv
  • flexXy
    2.9k
    Logicno, kad ti se ozljede bek i stoper onda zoves krilo
  • Jos-Optimus
    5.9k
    O ovome ja pričam, potezi nemaju nikakve logike. Znao sam da će ga zvati čim je onako odigrao, a nije otpao nitko s njegovih pozicija. Smijurija
  • Kruno
    955
    Jadan Dalic morao ga zvati
  • Nemrem99
    28
    Ima netko cijeli intervju iz Jutarnjeg s Markanom?
  • scooniepenn
    4.8k

Ako je forma kriterij onda igraci koji nam pune krilne pozicije - Perisic i Pjaca nemaju sto traziti za sljedece dvije utakmice. Prvi ne igra na razini Rudesa trenutacno, a Luka je debela rezerva i ne igra apsolutno nista u Feyenoordu. Ako je do pedigrea, Pjacin je malo veci od Ivanusecovog pa sumnjam da to moze biti kriterij.
  • Eduardo
    24.5k
    Ima netko cijeli intervju iz Jutarnjeg s Markanom?Nemrem99

QlDbiIT.jpeg

IOcRFve.jpeg

QK2FhOM.jpeg

l6xq50u.jpeg
  • Nemrem99
    28

Hvala gospodine!!
  • fuckin
    1
    Kaj velite koja je sad njegova sudbina pod Bjelicom? Vidim da ga baš ne šmeka. Bilo bi šteta da propadne sad taman kad je ulovio i formu i zdravlje ga služi.
  • Laugreano
    4.2k
    Trebao je beka igrat?
  • fuckin
    1
    Kaj ja znam kaj je on trebao igrat, ali vidim da ga ne stavlja nikako, a u formi je, donio nam je LP i bila bi šteta da istrune na klupi. Kak je Oršiću našao mjesto svojevremeno? Nešto ga ne šmeka. Moj dojam samo.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Kaj velite koja je sad njegova sudbina pod Bjelicom? Vidim da ga baš ne šmeka. Bilo bi šteta da propadne sad taman kad je ulovio i formu i zdravlje ga služi.fuckin

Na temelju 2 tekme zaključivati nema smisla baš.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Na onom teremu protiv Monaca ne bih ga stavio Nikada pa ni onda
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Ne znam, niti volim suditi nakon 7-8 dana mandata trenera, ali sam mišljenja da Bjelica neće baš trpiti igrača koji nije na 100% svojih mogućnosti.

Previše vremena i strpljenja on posvećuje defanzivnoj odgovornosti, povratnoj trci i traži maksimalnu disciplinu.

Mislim da bi tu Pjacu mogao bit na gubitku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.