• sebenico
    1.2k
    Marić je do sada napravio solidan posao, ali u sljedeći tjedan dana ima priliku staviti keca na desetku. Imamo odličan renome s ulaskom u LP, financijski smo ojačali, a drugi će morati prodavati da bi osigurali financije.
    Npr. Pašalić - njemu se nakon ovakvog ispadanje iz Europe neće dati igrati u Rijeci. Neki deal u razini da ponudimo Mišku 50% od iduće prodaje bi bio ok za sve tri strane.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Hvala Puno @marcio amoroso znaci sta dovedemo do 2.9 to je to. Osim ako sta ispadne povoljno ili nedaj boze neka ozljeda
  • Big Daddy
    1.6k
    E moj Pašaliću, mogao si igrati s Dinamom Ligu prvaka u Münchenu, Londonu i tko zna di sve još, a ovak nećeš ni Conference League!
  • Jaro
    10.5k
    pasalic moze eventualno doci dzabe i za placu u razininstipendijskog ugovora prema prikazanome
  • rioda
    9.2k

Znači, Pašalić je taj koji će srušiti Milan i Borussiu?
  • sebenico
    1.2k

Mi igrača koji će srušiti Milan i Borussiu ne možemo dovesti, možemo ga samo proizvesti...
  • dinon7
    1.9k

Ne vjerujem da će se dovoditi igrače koji ne mogu nastupati u LP. Do 02.09 u 23:59:59 ćemo znati nas roster za idućih par mjeseci.
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    Rijeka bi trebala nama platiti da uzmemo nogometaša koji nije u stanju proći beka rumunjskog drugoligaša i slovenskog prvoligaša, a umjesto da kao zadnji loptu vrati golmanu kad dva igrača jurišaju na njega, on ide driblati. Pašalić je samo Kiki Lovrić s boljim PR-om, a ne pojačanje klubu za Ligu prvaka.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Pa to i ja mislim. Ako sto Maric ima pred realizacijom to je to. Ako ne sve za 10 do sada odradjeno. Mozda neki izlazni jos uvijek. Naci klub za viśkove
  • dinon7
    1.9k

Kiki iz Gorice je doktor nogometa za ovog nogometaša :nerd:
  • Jaro
    10.5k
    kiki je na HNL razini dokazan igrac - Pasalic u HNLu ima mjesec i pol dobrih igara...
    Vratit se zidanju dok nije kasno - ionako fali radnika
  • Orc123
    12.6k
    Svi su tu pricali da na sto smo spali da gledamo igrace iz Slovenske lige!? Da tamo igraci nemaju vrijednost!? A kakvu imaju vrijednost igraci iz Hrvatske lige onda izuzev Dinama? Jel kao kod Miska gdje je sve na 4+mil eura??
  • Marquis Manners
    93
    Kad smo krrnuli dovoditi normalne strance umjesto ove preplaćene na " ić " krenuli smo gore. Samo jako što više stranaca i tu i tamo netko naš ako zadovolji.
    Reprezentacija je ionako za 3 godine gora od bugarske, klubovi i liga nam se raspadaju doslovno, jedino smo mi ostali, a to možemo održati strancima, a ne kojekakvim pašalićima koji gubr po 5:0 od Slovenaca ili igračima Lokomotive preko kojih smo do nedavno prali novac, i koje nitko normalan neće toliko platiti osim nas.
  • vjeko1701
    16.6k
    Krenuli smo na gore? Pa nisi pisao da za dvije godine propadamo s ovom politikom i vodstvom?
  • rioda
    9.2k
    Mi igrača koji će srušiti Milan i Borussiu ne možemo dovesti, možemo ga samo proizvesti...sebenico

Znam, zato sam to i napisao. Čemu Pašalić sad ako nam neće donijeti nikakav napredak u odnosu na postojeću ekipu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.