Smanjite očekivanja, pripremite se na scenario Eura 2024.
Jedino ako se dogodi nekakvo čudo.
Ovo da ima vremena, da novonari nemaju info i da se pikiraju prava pojačanja, ja mislim da je to malo jače zavaravanje.
Po novinarima nas je odbilo već 4-5 igrača i klubova zbog jako slabe ponude.
Da se razumijemo, mene veseli što nismo doveli nikoga od 95% igrača koji su se spominjali.
Ali da ti ne radiš apsolutno ništa sve ovo vrijeme, sigurno nije pozitivo.
Jedino pozitivno je riješavanje Kaneka i koga smo se još riješili? Mislim Štefulja ako se ne varam.
Svi pišu kako je Pjaca naš igrač, kako je to gotovo, ja u to ne vjerujem dok se ne slika s dresom u rukama, a i nije pojačanje u odnosu na apetite koje mi imamo. — Marquis Manners
Kad smo krrnuli dovoditi normalne strance umjesto ove preplaćene na " ić " krenuli smo gore. Samo jako što više stranaca i tu i tamo netko naš ako zadovolji.
Reprezentacija je ionako za 3 godine gora od bugarske, klubovi i liga nam se raspadaju doslovno, jedino smo mi ostali, a to možemo održati strancima, a ne kojekakvim pašalićima koji gubr po 5:0 od Slovenaca ili igračima Lokomotive preko kojih smo do nedavno prali novac, i koje nitko normalan neće toliko platiti osim nas. — Marquis Manners
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.