• jakov1
    1.8k

Ma sve 5, ali vec 15 godina unaprijed se nadamo na bodove protiv klubova kojima smo kao blizu, mislimo da mozemo mi njih uz malo srece, a redovito zavrsimo popisani i cesto bolje odigramo s jacim klubovima.

11/12 Ajax 0-2 0-4
    12/13 Dinamo Kijev 0-2 1-1
    15/16 Olympiakos 0-1 1-2 (Arsenal 2-1 0-3)
    16/17 Lyon 0-3 0-1
    19/20 Shakhtar 0-0 3-3 (Atalanta 4-0 0-2)
    22/23 Salzburg 0-1 1-1 (Chelsea 1-0 1-2)
  • Mrvicu stariji
    0
    Jel' zna netko kak je Stojković? Sinoć je bio na klupi.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ljudi ne zazivajte Brugge, igrali su polufinale KL (izbacili PAOK), godinu prije prosli grupu LP... Objektivno su jaci od nas. — jakov1

Gledao sam taj Brugge nedavno protiv Standarda, ako se protiv njih ne možemo nadati bodovima, onda ne možemo protiv nikoga. I nisu jači od nas, pričaš napamet.
  • Joza
    645
    Ljudi ne zazivajte Brugge, igrali su polufinale KL (izbacili PAOK), godinu prije prosli grupu LP... Objektivno su jaci od nas. — jakov1
    Ekipi je i glavni argument bio da je qarabag namucio bayer prosle godine (a znamo kakvu su godinu imali) pa smo jucer vidjeli kak je to sve zavrsilo.
  • javolimtebejako
    6.4k
    zna netko kojih gostujućih navijača je najviše došlo na maksimir u europskim tekmama?
  • Svi na Sjever
    3.8k

Imao sam momačku u Bratislavi, prije 8 godina,dobar grad za provod...
  • flexXy
    3.4k

Ovak iz sjećanja bih rekao Atalanta i Bayern da je jug bio rasprodan.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Na prvu bih rekao - Ferencvarosevih, ali ne mora biti da sam u pravu.
  • Borovljanin
    927

Austria Beč? Sjećam se da ih je puno bilo, najviše?, nisam siguran
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Na stranu kaj je meni Bratislava baš dobar grad, bio sam 2x i opet bih rado, ali da u pravu si. To je ovaj dio "i smislom". :up: — Neki tip

Slovacka-Hrvatska kad smo ih razmontirali u Trnavi, bia sam smjesten u Bratislavi. Top grad reka sam isto da cu vratit opet nekad i preporucit svakom grad.
  • jakov1
    1.8k

Ma nikad nije isto domaca liga i Europa. Da su nase utakmice protiv Hajduka mjerilo kvalitete, ne bi Europe nikad vidjeli.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k

Mi moramo gledati sebe, konačno smo posloženi i imamo sve - atmosferu, momčad, igru i rezultat.
    Respektirati sve, apsolutno, ali se ne treba bojati nikoga i tko god da dođe ili mu mi odemo u goste neka razmišlja o nama. Ova sezona je naša i ja sam uvjeren da protiv ekipa kao što je Brugge možemo osigurati prolaz dalje!
  • nemapredaje
    6.9k

Da je Špikić zabio što je morao zabiti u Solunu i mi bi lako moguće igrali u polufinalu KL.

Tak da…

Nikoga ne trebamo podcjenjivati, ali se niti nikoga ne trebamo bojati.
  • Neki tip
    21.4k

Ista stvar! :smile: To mi je bio prvi posjet Bratislavi. Uzeli smo bili neki veliki stan u samom centru nas četvorica, ostali 4 dana, uz taj izlet u Trnavu na tekmu. Jako smo fino jeli, izlasci bili top, a i Slovaci jako prijateljski raspoloženi.

Sjedili u bircu u dresovima, prišao nam neki Slovak, inace navijač Spartaka iz Trnave pa pričao kako smo fenomenalna reprezentacija, a i navijači i kako je bio u Koprivi na tekmi sa Slavenom u Intertotu.

I kak je poslije bio na par tekmi u HNLu tijekom ljetovanja. Zadržao se bar 15-20 minuta u priči s nama, već nam postalo žao cure koja stoji pored njega i čeka ga. :lol: Pozvali ih da sjednu s nama, on htio, ali ga cura odvukla mrmljajući mu da kasne, ako smo dobro razumjeli.

Kako god, lijep i uredan, pravi srednjoeuropski grad u kojem si možemo priuštiti jesti u odličnim restoranima pa se odmah i cjelokupni dojam diže za pokoju ocjenu. :)
  • BBB Sibenik
    6.7k

Nas trojica uzeli takoder veliki stan u centru. Prvo se izvjesila zastava kroz otvoren prozor i krenuli sa navijackim pismama. Dosli smo prvu vecer u centar Bratislave stari dio, nekakv Pub je bio inace ta tri dana koliko smo bili stalno je krcat bija. Decko koji je radio unutra je bio Srbin i rjesio bi nam stol. Unutra Hrvati, Englezi i Poljaci. Mis da su englezi bili turisticki tu nekakva ekipa i odmah su poceli provocirat nase sa nekakvim pismama. Najaci trenutak je bia kad je dosla grupa Poljaka, mlada ekipa medu nase i krenula jebat majku englezima sa nama. Sta se tice grada tad su me odusevile cijene i hrana. Slovaci jako lezerni i jako su nas cijenili. Odlazak za Trnavu medugradskim busom, pola sata voznje cca. U Trnavi centar(trg) Crkva sicam se, kampanel full visoko na vrhu Hrvatska zastava vijori. Nije mi jasno dan danas kako su nasi to napravili. Naravno okupirali smo centar, a okolo centra grupice u crnom mladih navijaca Spartak Trnave koji nas gledaju preko oka i traze potencijalni obracun. Pobjeda u Trnavi nazad u Bratislavu i izlazak, naravno da sam izgubija jedinu stvar koju ne smijes (osobnu iskaznicu) a vikend bio, ne rade ambasade ne mozes iz drzave. Da ne duljim sve se rjesilo dobro. Bratislava grad koji nudi sve sta pozelis :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet