• SAS1987
    21k
    Igrat će duže nego Pepe :cool:
  • hardek
    13.7k
    Ja spadam u onu grupicu koja ga povremeno hejta jer se teško gradi igra preko njega. I dalje stojim kod toga ako igramo sa 4 u liniji. Kao centralni sa 3 odiza to je druga pjesma, pozicija stvorena za njega. Bravo Teofile
  • Medford Hernan
    175
    Užasno me nervira kada recimo kao danas poslije utakmice Matteoni priča kako je KTC bolji u drugom nego prvom mandatu igre za Dinamo.
    To jednostavno nije istina.
    Uvijek i samo se apostrofira Shaktar, West Ham ili Tottenham tamo kad je krivo izbio loptu a Kane zabio za 2 0.
    Njegovim dolaskom u naš klub 2018 zajedno sa Dilaverom smo napokon dobili stopere koji igraju kao treba a nisu ovdje zato što su mladi i perspektivni pa ih se eto treba prodati.
    Možda tehnički nije najbolji, sigurno je griješio i prije, pogriješi i sada (Vž doma na proljeće) ali čovjek već 6 i pol godina igra na vrhunskom nivou i ostati će upisan kao jedan od najboljih stranaca u povijesti kluba.
    Majstor!
  • miro
    10.3k
    potpis i za KTC-a, ali i za Dilavera, jednog od većih frajera te sjajne generacije
  • Mr Anderson
    22.8k
    Theo je ono...u enciklopediji kraj pojma profesionalac treba stajati njegova slika.
  • Twisted1
    1.2k
    Theo je ono...u enciklopediji kraj pojma profesionalac treba stajati njegova slika. — Mr Anderson

Ono kako želim da se svaki igrač odnosi prema dinamovom dresu.

Kevinov dres imam, cilj mi je da ga potpiše i odma ide u ram.
  • Endeavour
    742
    Standardna KTC utakmica. Rekao sam ovo već prije, pratim Dinamo 40-ak godina, uvijerljivo najdraži Dinamov igrač ikad. Domaći ili strani.
  • Mrvica
    4.3k
    Odmah sam rekao da mi je drago što se vraća u Dinamo, čovjek nam je dokazao više puta kakav je profesionalac. Kevine samo ti izbijaj lopte preko stadiona što se mene tiče i nastavi ne komplicirat jer si IGRAČINA! Čovjek je teški oldschool braniča, beton u obrani. Stvarno se nadam da će se umirovit u našem dresu i da će ostat u krugu kluba pomažući jer mislim da ima kvalitete za odgoj mladih igrača.
  • Fan
    2.9k
    Ono što je meni nevjerojatno je njegovo ubrzanje. Da se razumijemo, nije među najbržim našim igračima, ali čovjek se nevjerojatno dobro postavlja i jučer u par situacija izuzetno brzo reagirao i ubrzao na loptu i stigao do nje pored višestruko bržeg igrača. Klasetina.
  • miro
    10.3k
    par puta kad je odnio loptu izgledao je kao Usein Bolt kraj protivnika
  • Big Daddy
    1.9k
    Bez KTC netamisliva nasa obrana. Drugi ili treci stoper se mogu izmjenjivati, ali KTC mora igrati.

Jucer lik par puta iznese loptu i krene u napad, prestrasan je!
  • Zagi
    19.2k
    Ako može gif primljenog gola , prosim lepo.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Amo raskrstit više sa njim danas se Livaja igra sa njim ko sa djetetom na školskom igralištu. U prvoj utk sa Qarabagom namjestio je 3 šanse azerima ali dobili smo pa nitko to nije spominjo. Neka bude u rotaciji i to je to radije bi gledo Zivkovica od 19 da grijesi nego teofila sa 35 kako radi amaterske greske u namjestanju offside zamke.
  • Zagi
    19.2k
    Amo raskrstit više sa njim danas se Livaja igra sa njim ko sa djetetom na školskom igralištu. — Maxova dijagonala

nije
    prvi
    put
  • Praskaton
    6.3k
    to je to radije bi gledo Zivkovica od 19 da grijesi nego teofila sa 35 kako radi amaterske greske u namjestanju offside zamke. — Maxova dijagonala

Je da su vruće glave svima al pobogu ljudi,kakve izjave...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet