• Dragon1Warrior123
    3.6k
    Mislim da su Liga prvaka i Liga petica različiti draw za igrače. Mislim realno svi žele igrat ligu petice, ali liga prvaka je nešto posebno. Puno ljudi to nikad ne doživi, makar igrali možda 20 godina u tak jednom Cagliariu. Tako da ovisi šta je igraču prioritet u tom trenutku.
  • bluelions
    343
    Što se Roga tiče, neka nas Maric iznenadi.
    Sigurno neće preuzeti rizik da ga uvodimo u ritam, podižemo cijenu drugome.
    Možda su se već dogovorili oko eventualne cijene transfera.
    Ako ne, igrati će par minuta tu i tamo i neka bude šta bude što se Cagliarija tiče
  • BBB Mataa998
    2.1k

Ovo mi je bas zanimljivo kad se netko sa foruma igra sa igracevim financijama. Kao 300 tisuca manje vise,nije to neka cifra :rofl:
    Nista protiv tebe vec nemojte misliti da je to nikakav novac
  • Krizy
    50.4k
    Mislim da Rog svakako želi nazad, ulazi u HNL duele kao da je igrač koji se tek dokazuje, baš gori od želje da pokaže da nije igrač koji je završio s ozbiljnim nogometom.
    Liga prvaka je samo mali plus u svemu tome.

Ovo mi je bas zanimljivo kad se netko sa foruma igra sa igracevim financijama. Kao 300 tisuca manje vise,nije to neka cifra :rofl:
    Nista protiv tebe vec nemojte misliti da je to nikakav novac
    BBB Mataa998

Sam je rekao da ne bi imao ništa protiv ostanka, što pokazuje da mu novac nije u prvom planu. Pročitaj do kraja pa ismijavaj.
  • scooniepenn
    3.7k

Ja se slazem s tvojim razmisljanjem po pitanju Roga. Ako ce Rog biti zdrav, a kako igra, izgleda i osjeca se jako sam pozitivan, on je klasa kakvih i u reprezentaciji nemamo za bacanje. Pravi Rog ako se nametne ove sezone moze nazad u reprezentaciju, u davljeniku Cagliariju ga ne vidim u takvom scenariju unatoc cinjenici kako Dalic nije najskloniji igracima iz HNL-a. Osim toga, Rog je kao i Pjaca odigrao i vise nego dovoljno sezona Serie A da ga povratak u istu i borbu za opstanak ne lozi pretjerano. Po svemu sto se moglo iscitati iz njegovih izjava i iz govora tijela uvjeren sam da se on vratio da bi ostao. Koliko je dobar mogli smo vidjeti i u pola sata protiv Qarabaga kad je pojeo njihovu vezu, a i jucer kad se u svakom potezu vidjelo da je to vrhunska klasa.
  • Dani Olmić
    757
    Pašalić opet gol zabio, mislim da nije zasluzio „sranje“ i kritike one, koji mu neki daju
  • scooniepenn
    3.7k

Kakve veze on ima s nama i ovom temom 25.8? To je past tense, imamo Cordobu i Spiku i tu smo dobro pokriveni.
  • Dani Olmić
    757
    kaj to ima veze? I dalje se moze pricat o toj temi … „imamo spikica“ haha? Znaci nemamo nikog u biti… samo cordobu hahaha
  • Mlađi referent
    12.4k

Dobro je Patrik, shvatili smo
  • Dzgšb
    1.2k
    sorry na lajku slučajno jbt , Špikić i Cordoba rjeseni smo na toj strani , jbte kakav Pašalić 6 milijuna istrest za poziciju koju si već popunjen , špikić odličan početak sezone, bolje za 4-5 milijuna dovest gnezdu Čerin , to što je Pašalić tebi idol jbg stari
  • mlkaskic
    57
    Ja mislim da ni Adam Gnezda Čerin ni Marco Pašalić neće završiti u Dinamu, preskupi su i iskreno po mom mišljenu ne vrijede taj novac. Samo nam treba rezervna špica, ali i moguće je da Ćutuk to odradi.
  • Beowulf112
    367
    Da nemojte spominjat vise pasalica...imamo cordobu,špikića...RPG tu moze uskociti...da talozimo igrace na toj poziciji nema smisla...zakapariti Roga i dovest jednu spicu i ja zadovoljan
  • Patak
    3k
    Ne treba nam treća špica, treba dati priliku Čutuku i Koščeviću i koji već mladi igrač sad dolazi da se više ne ponovi Ante Crnac. U HNLu će biti dovoljno minuta.
  • Praskaton
    3.1k
    Slazem se da treba gurat Koscevica ili Cutuka ali.
    Sto ako se Petko il Kule ozlijede.Ostati na jednoj ozbiljnoj špici za lp i hnl bi bilo neozbiljno.

Vjerujem da se ide po treću špicu.Zanima me kakav profil tražimo,gotovog igrača kojem je ok imat smanjenu minutažu kao Brodić,mladu nadu kao Cordoba ili nekoga pred kraj karijere kao nekoć Budimir..

Svakako za nase juniore minutaža ce bit nepromjenjena,10-tak min kad je utakmica u hnl-u debelo riješena.
  • NitkoBitan
    22k
    Neke ljude kao da treba prodrmat i rec koji im je vrag... Ademi, Vrbancic ili Pavic u Ligi prvaka? Prvi je sam priznao da vise nije razina za Dinamo, a druga dvojica se tek trebaju dokazat u tekmama sa Istrama, Slavenima i Goricama.

Umjesto Sucica imamo Roga (jos par mjeseci), Baturina nekako izdura cijelu utakmicu (a i on uskoro ide) dok za Misica kvalitetne zamjene nemamo.

Igramo Ligu prvaka, svaki bod i vise mjesto na zavrsnoj tablici ti donose unosne novce (bod 700k, mjesto 275k). Samo jedan kvalitetan transfer ti vjerojatno sam sebe isplati u 1-2 europske tekme.

Ako u LP idemo turisticki sa klincima (kao slavnih godina za vrijeme ZM) onda se slazem s nekima ovdje kako smo vec sad odlicno popunjeni, a ako idemo sa stavom da cemo probat prestic Shaktar i uc direktno u LP iduce sezone onda nam fale treca spica i sestica. Da ne dovedemo nikog te nam se ozljede Petkovic ili Misic (vrlo moguce), pisi kuci propalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions