• E46
    1.1k
    Tvoja baka. Je samo dok postigne tu brzinu prođe baka s kolacima. Lik je jednostavno trom neokretan i aljkav, da budem grublji katastrofa od igraca i Daliceva sramota sto ga drzi u prvom sastavu.
  • Jos-Optimus
    4k
    Ok, moja pokojna baka je čudo :lol: aj, otišli smo offtopic
  • Lynx17
    4.2k
    @E46 nista osobno, ali stvarno ne kuzim tvoju opsesiju sa Pongracica. :lol:
  • E46
    1.1k
    Bila nekad pokoj joj u duši, jesmo da, izvini.
  • E46
    1.1k
    Jednostavno od prvog poziva i prve tekme za repku nije mi lego zbog fizikalija i cijelo vrijeme se pitam tko ga tako gura da kod masnokosog linolade igra stalno prije Erlica.
  • Ludovic IX
    7.7k
    rukavina je igrač za male klubove nažalost.. tam di se moze istrpit da ti krilni igrač ne igra obranu a ako i pokuša, napravi glupost ko jučer. talenta ima napretek, ali misli mda nema puno drugih stvari
  • Zagi
    9k
    Ne znam fakat kaj bi ti rekao kad si citirao post u kojem o Rukavini piše samo
    Ma Rukavina je završena priča. Nema potrebe ići u nove forumske dubioze dečki.Zagi
  • gledatelj
    685
    Zašto se uopće Brodica pustilo? Ne znam kaj je falilo njemu kao trećem napadaču.
  • sport
    4k
    Pa valjda zato što bi taj treći napadač u budučnosti trebao biti prvi.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Ja sam mislio onako naivno ,kad smo se iznenada rjesili brodica koji mi je bio perfektan igrac za onu ulogu u momcadi a to je back up za Kuleta i Petka , koji ne pravi probleme zbog toga sto je treca opcija a zna zabit gol. Mislio sam da nam odma stize zamjena. Medjutim sad sam siguran da imamo 2 opcija. Jedna je ulazak u ligu prvaka i dolazak napadaca kojeg cemo posteno platit i koji ce bit kandidat i za prvu opciju ,ako nista imati istu start poziciji Kao Petko i kule . I koliko god to suludo zvuci nakon Petkovog produzivanja ugovora. Po meni niko nije iznad kluba i Niko se nije pretplatio na mjesto startera. Ili sto je logicnije da dolazi mlad i potentan napadac na pozajmicu sa opcijom otkupa. I mislim da je to to od ovog po meni najboljem transfer roka zadnjih pun k godina
  • Laugreano
    3k
    Bas me zanima kojeg to napadaca je Maric iskopao.
  • hardek
    3.8k
    Mislim da će 3. napadač biti netko sa sličnom situacijom kao Oliveras. Talentirani mladi igrač iz nekog većeg kluba koji do sada nije dobio puno seniorskih minuta. Isto vjerovatno posudba sa otkupom kao kod Jana.
  • Laugreano
    3k
    To bi bila sasvim dobra opcija.
  • Dani Olmić
    765
    Baš citam da Lovren mora u roku sljedecih 10 dana naci klub … mislim da je trakavica oko njega gotova iz poznatih razloga … al zasto ne probat ako pristane na neku normalnu plaću. On bi malo nekaj donjeo, pogotovo iskustvo za LP, ako nista vise…

Sta vi mislite o tome? Al nemojte me napadat sad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions