• Dani Olmić
    1.9k
    Po meni recimo Sucic jos nije dorastao razinu LP. To se vidlo jucer. Ne znam dal ona ponuda Coma od 8+2 ipak nije solidna ako ne i dobra bila za njega. Dosta je spor i tehnicki je limitiran. A i kao sto smo rekli, nema ga iza i to cesto, sto je jucer vecinom bio razlog onih sto postotnih Qarabaga.

Treba jedan prljavi zadnji vezni s iskustvom u Europi, koji ce veci dio tekme grist protivnika za petu i stalno mu ic na jetra….

Misic i Sucic to po mom misljenju trenutno jednostavno nisu i nemogu dat.
  • Zagi
    10.7k
    Gle , nemoj se ljutiti ali ne slažemo se nimalo. I to je ok.

Tko radi taj i griješi. Ne zanimaju me KTCovi kiksovi jer je stoper i to se dešava. Petko kiksa 15 puta po tekmi pa nikom ništa. Jednom pogodi petu na slijepo i heroj.
    Taj dio KTCu uopče ne zamjeram. Velim da će neki kiks biti okidač za pljuvanje ovdje na Zoni.

Ali kada gledam tekmu. svojim očima da, u panici sam kada god ima loptu. I najsretniji sam kad ju nabije gore iako večinu puta to znači kraj našeg posjeda.
    Barem
    nije
    kod
    njega.
  • Orc123
    12.6k
    [re trebali smo vratiti Josipa Sutala ili Gvardiola.....oni su malo manje bipolarni,a cuo sam da je i Max malo anemican pa bi mu trebali šejkove od cikle raditi. Znaci imamo stopere koji su bipolarni, anemicni, staticni...hvala Bogu da jos koji nije Nebinarni....
  • Jurki
    18.5k
    za takve bezvezne opasne vezane za Ktc-a.. ja bi da se mene pita.. daval banove na 3 dana..
    Covjek je masina.. bez njega bi bili u govnima.. Cacic, Biscan, retardirana uprava ga je otpisala ko zadnje smece..
    covjek se vratio, posrao se po svim tim velikim strucnjacima i dokazal kakva je klasetina od stopera.
    Kurca bi mi osvojili, a ne duplu krunu da njega nije bilo.
    Covjek odrađuje svoj posao za koji je placen i vise nego korektno.
    Jedan Van Dijk ima hrpu kikseva pa ga Liverpoolovi navijaci ne razapinju ko Krista za razliku od nekih nasih kaj rade KTC-u.
    Molil bi svakog ko ima namjeru srati po KTC-u da dobro dva puta razmisli.
  • Daliban
    4.1k
    Ja ne mogu gledat to nabijanje lopte u bunar. I protiv Istre smo teško otvarali s KTC-om. Tamo nije svaka morala u bunar, ali je ipak štekalo. Ako protiv Qarabaga svaka mora u bunar, onda ništa bolje neće biti ni u LP.
  • Dani Olmić
    1.9k
    nitko ne kaze da je KTC los igrac, boze sacuvaj ili da nam nije bio vazan i koristan za osvajanje duple krune… to smo mislim svi vidili vlastitim ocima..

Al da bi dalje trebao bit standardni stoper ako bi usli u LP, ne znam bas
  • Nogo
    8.4k
    Od ovog transfera će nešto zaraditi i Dinamo. Iako Crnac nije nikad nastupio za prvu momčad Dinama, nego je upisao samo 18 nastupa za drugu momčad, on je u Dinamu bio od 12. do 18. godine, pa mu po FIFA mehanizmu solidarnosti pripada 2.5% transfera, odnosno ukupno 275.000 eura.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Eto, imamo za Perišića i još nam ostane
  • Jurki
    18.5k
    nebumo sigurno dovodili jos stopera.. uz Mmaeea je najbolji nas stoper.. Max je slabiji stoper od njega.. a Torrentea nismo ni vidli takoreci.. isto tak da platimo stopera i 10 milja nam nije garancija nicega.. kaj se lige prvaka tice..
  • Zagi
    10.7k
    Onog Doekhia smo skoro doveli za ne previše love. Eno ga rastura po Bundesligi.
    Ne bih rekao da je baš nemoguće.

Ovaj transfer rok ne ali na zimu?
  • Dani Olmić
    1.9k
    al još jedan poput mmaea nam ne bi stetio… Po meni KTC vise nije za LP
  • Paggini
    59.6k
    Jedna prosječna utakmica KTC-a i više nije igrač za Dinamo. :)

Ademi i Ristovski odigraju izvrsno u početku sezone - nisu to igrači za Dinamo. :)

Čekam da Kule ne zabije jednu tekmu, pa da i za njega kažemo da nije igrač za Dinamo. :)

Dajte ljudi dragi...
  • Jurki
    18.5k
    nikad dosta kvalitetnih igraca.. to se slazemo.. ali nije bas realno da dopeljamo 3 stopera ovog ljeta.
    Mislim da imamo jako dobar kadar, izbalansiran.. i svak bu trebal minute.. treba i klince uvoditi u seniorski nogomet..
    mozda dogodine da.. al sad ne.
  • rioda
    9.2k
    Najveći stoperski kiks jučer je njihova šansa kad su ispali Max i TheophileMr Anderson

Po meni KTC-ovo propuštanje lopte u 43. minuti nakon čega su Azeri imali šansu 1 na 1
  • Dani Olmić
    1.9k
    tocno to … ja sam dobio srcani kad sam to vidio… ne znam sta je razmisljao u tom trenutku da jednostavno pusti loptu…bio je jos dosta odaljen od gola haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.