• Laugreano
    3k
    Hmm, vec prati na instagramu neke ZG starlete :lol:
  • mrgud
    248
    Za LP nam treba stoper,zadnji vezni i napadač,bez toga ćemo se mučiti u LP.S obzirom da će se dobro zaraditi nadam se da će MM krenuti po pojačanja do kraja prijelaznog roka
  • Jos-Optimus
    4k
    To je to, znao sam da je pravi
  • Daliban
    4.1k
    Meni je Mmaee super na lopti kao i Max, ali obrambeno mi je dosta bipolaran.

Najbolja obrana nam je posjed.
  • Dani Olmić
    765
    Po meni recimo Sucic jos nije dorastao razinu LP. To se vidlo jucer. Ne znam dal ona ponuda Coma od 8+2 ipak nije solidna ako ne i dobra bila za njega. Dosta je spor i tehnicki je limitiran. A i kao sto smo rekli, nema ga iza i to cesto, sto je jucer vecinom bio razlog onih sto postotnih Qarabaga.

Treba jedan prljavi zadnji vezni s iskustvom u Europi, koji ce veci dio tekme grist protivnika za petu i stalno mu ic na jetra….

Misic i Sucic to po mom misljenju trenutno jednostavno nisu i nemogu dat.
  • Zagi
    9k
    Gle , nemoj se ljutiti ali ne slažemo se nimalo. I to je ok.

Tko radi taj i griješi. Ne zanimaju me KTCovi kiksovi jer je stoper i to se dešava. Petko kiksa 15 puta po tekmi pa nikom ništa. Jednom pogodi petu na slijepo i heroj.
    Taj dio KTCu uopče ne zamjeram. Velim da će neki kiks biti okidač za pljuvanje ovdje na Zoni.

Ali kada gledam tekmu. svojim očima da, u panici sam kada god ima loptu. I najsretniji sam kad ju nabije gore iako večinu puta to znači kraj našeg posjeda.
    Barem
    nije
    kod
    njega.
  • Orc123
    10.1k
    [re trebali smo vratiti Josipa Sutala ili Gvardiola.....oni su malo manje bipolarni,a cuo sam da je i Max malo anemican pa bi mu trebali šejkove od cikle raditi. Znaci imamo stopere koji su bipolarni, anemicni, staticni...hvala Bogu da jos koji nije Nebinarni....
  • Jurki
    14.6k
    za takve bezvezne opasne vezane za Ktc-a.. ja bi da se mene pita.. daval banove na 3 dana..
    Covjek je masina.. bez njega bi bili u govnima.. Cacic, Biscan, retardirana uprava ga je otpisala ko zadnje smece..
    covjek se vratio, posrao se po svim tim velikim strucnjacima i dokazal kakva je klasetina od stopera.
    Kurca bi mi osvojili, a ne duplu krunu da njega nije bilo.
    Covjek odrađuje svoj posao za koji je placen i vise nego korektno.
    Jedan Van Dijk ima hrpu kikseva pa ga Liverpoolovi navijaci ne razapinju ko Krista za razliku od nekih nasih kaj rade KTC-u.
    Molil bi svakog ko ima namjeru srati po KTC-u da dobro dva puta razmisli.
  • Daliban
    4.1k
    Ja ne mogu gledat to nabijanje lopte u bunar. I protiv Istre smo teško otvarali s KTC-om. Tamo nije svaka morala u bunar, ali je ipak štekalo. Ako protiv Qarabaga svaka mora u bunar, onda ništa bolje neće biti ni u LP.
  • Dani Olmić
    765
    nitko ne kaze da je KTC los igrac, boze sacuvaj ili da nam nije bio vazan i koristan za osvajanje duple krune… to smo mislim svi vidili vlastitim ocima..

Al da bi dalje trebao bit standardni stoper ako bi usli u LP, ne znam bas
  • Nogo
    4.9k
    Od ovog transfera će nešto zaraditi i Dinamo. Iako Crnac nije nikad nastupio za prvu momčad Dinama, nego je upisao samo 18 nastupa za drugu momčad, on je u Dinamu bio od 12. do 18. godine, pa mu po FIFA mehanizmu solidarnosti pripada 2.5% transfera, odnosno ukupno 275.000 eura.
  • Jos-Optimus
    4k
    Eto, imamo za Perišića i još nam ostane
  • Jurki
    14.6k
    nebumo sigurno dovodili jos stopera.. uz Mmaeea je najbolji nas stoper.. Max je slabiji stoper od njega.. a Torrentea nismo ni vidli takoreci.. isto tak da platimo stopera i 10 milja nam nije garancija nicega.. kaj se lige prvaka tice..
  • Zagi
    9k
    Onog Doekhia smo skoro doveli za ne previše love. Eno ga rastura po Bundesligi.
    Ne bih rekao da je baš nemoguće.

Ovaj transfer rok ne ali na zimu?
  • Dani Olmić
    765
    al još jedan poput mmaea nam ne bi stetio… Po meni KTC vise nije za LP
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions