Začuđuje me poprilično velik broj negativnih komentara za Baturinu jucer. Odigrao je sasvim korektnu utakmicu, Pjaca je spomenut možda u 2 komentara, Sucic također u jako malo komentara, čak i Petko je manje spominjan nego Baturina za jučerašnju tekmu u lošem svjetlu. Baturina jucer razigravao, ubrzavao igru, 10 puta je dao Pjaci loptu 1 na 1 da ide, al nijednom Marko ništa nije napravio. Bio je miran na lopti Martin, ali bez nekog većeg učinka. Kod gola je čak ključnu rolu odigrao, pretrčavanjem i propuštanjem jake lopte, tako je odvukao 2 igrača i hoxha je ostao sam ko duh. Nemojte tako lako hejtat našeg najboljeg igrača nakon jedne sasvim korektne partije, ne mora svaku tekmu imat 10 driblinga i gol ili asist, to je nerealno ocekivat od bilo koga. Nije prošao ni prave pripreme jer je bio na reprezentaciji gdje je bio šikaniran, pa je zbig toga propustio prva 2 tjedna. Tek će uci u pravi ritam i biti najbolja verzija sebe, a i sad je na jako dobroj razini — Miro Vugrinec
Brann se igrao u Bergenu. — DiddyGuela
10 puta je dao Pjaci loptu 1 na 1 da ide, al nijednom Marko ništa nije napravio. — Miro Vugrinec
Treba vidjet na cemu smo sa njim jer po meni je Hoxha ispred njega na toj poziciji (barem trenutno). — NitkoBitan
On više-manje stagnira od svoje prve pune sezone. Više nije baš toliki klinac i nekakvih pomaka bi trebalo biti. Ne može većina dodavanja biti nekakvo alibi odlaganje.
Radi li se krivo s njim, ne odgovara li mu sustav? Ne znam. Znam samo da je sasvim drugi igrač u tranzicijskim situacijama. Izgledao je puno bolje pod Čačićem, a pod Jakirom je prošle sezone dobro izgledao kad se našao s Vidovićem na malom prostoru i kombinirali su zajedno. Ovo jučer je bila teška alibi igra. Ne može 1v1, nema pas i kreativni moment. Apsolutno ništa. — Daliban
Gurao bih Hoxhu prvo poluvrijeme, Pjacu ajde ako vec treba drugo poluvrijeme — Paggini
Sad već stvarno sereš. Što misliš da ako ubaciš tu i tamo koji prekopirani "jaki" pojam da bude netko stekao dojam kak se ti kužiš u nogomet. Ti si običan mikimaus željan pozornosti pa ideš uvijek kontra. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.