• sport
    4.7k
    Na tu objavu se možemo samo nasmijati . :lol:
  • don
    13.3k
    Dinamo ima definitivno najgore navijače, odnosno da se bolje izrazim, Dinamo ima najgoru manjinu navijača.. (one ljude koji po svemu seru i fanovi su zm-a)
    Evo nekih od komentara ispod te objave:

"Daj boze da svu tu ZLOČINAČKU žgardiju gospodin Mamić pobjedi i da onda počisti Sveti Dinamo od govana šta su se uhljebili zadnje godine od kad su njega na silu potjerali"

"GAZI BANDU !!!"

"Zdravko Mamić institucija..."

"Sutra se igra sa Osijekom u trećem dresu slučajno"

"Bozija kola idu polako..!"

"Ajd bar još negdje ima poštenih ljudi. Ja sam znao od početka da Mamić nije kriv, a ak je pametan tužit će Hrvatsku za nadoknadu štete"

Baš mi se povraća :vomit:
  • badjibadara
    4.9k
    Velika je razlika između navijača Dinama, i navijača međugorskog krakena.

Ovi nemaju veze sa Dinamom, suborce i istomišljenike traže po opskurnim tovarskim grupama, pljuju svaki potez Dinama.

To su upravo oni koji ostavljaju one gubave komentare ispod objava. Nebitni štakori bjegunca iz Tijuane, i tako ih treba tretirati. Kao pobornike krimosa.

Ne davati im nikakav prostor na Zoni ili drugdje.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Ti ljudi misle da će Mamić ako padne presuda doći slavodobitno na Maksimir i rastjerati sve iz kluba valjda. :rofl:

Moja predikcija je da će nastaviti boraviti u BiH jer se trenutno vode dvije optužnice protiv njega di će sigurno bit proglašen krivim.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Gadi mi se da netko uopće može reći da voli Dinamo i objavit ovakav post. To su ljudi koji prodaju dušu za besplatnu kartu i besplatno članstvo, dalje neću ni nabrajat… Nema smisla bavit se tim ljudima sad kad Dinamo napokon ozbiljno napreduje u svim segmentima.
  • serbus
    5k
    Čak bez toga suđenja 2 i 3 ga čeka optužnica i za ono što je već priznao davanje mita sucima u Osijeku. Tako da drukao je nakon što nije ispalo kako je platio pa se predstavio kao borac za pravosuđe.. Samo kod nas išla je jedna pjesma.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k

Ja sam absolutne šokeran! :scream:
    Ne bi tak nekaj ni u snu skomentiral, haha!
    Krivo smo se shvatili, to je uvod u tekst, kak je @Brusa napisal.
    Možda sam to mogao drugačije označiti, sve u redu :grin:
    Nemojmo zaboraviti da je autor teksta jučer pitao do koje godine je Bruno Petkovic produžio ugovor.Pop corn

Glup, gluplji, novinar!Crusades1986

Drugo nekaj od Dasovića niti ne očekujem, mislim da je već imao par bisera tu na temi. Ali me opet ispizdi svaki put sa svojim glupim tekstovima!
  • Pop corn
    8.7k
    Ako padne presuda, moze ici samo ponovno suđenje. Trenutno traje suđenje za 2. i 3. optuznicu, koje su puno gore po njega od te prve, posebno jer su mu suucesnici priznali krivnju i nagodili se s Tuziteljstvom.Papastrumf

Plus što su na snazi uhidbeni nalozi i ne može i dalje preći granicu.
  • The Undertaker
    8.2k
    Ako bi se presuda poništila (a ja mislim da hoće), da li bi država morala vratiti Mamiću uplaćenih 7 mil. eur oduzete imovinske koristi ili bi to ostalo blokirano do okončanja novog postupka?
    U novom sudskom postupku vjerovatno bi Dinamo imao pravo potraživati ta sredstva.
    Što je na kraju bilo sa novcem koji je (ako se ne varam) Modrić dobio na osnovu tog antidatiranog ugovora?
  • vjeko1701
    15.6k
    Ako se ponovi, jel se dinamo bude opet pitao jel ostecen?Ludovic IX

Ovo mi je najbitnije pitanje od svih.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k
    Ovo je objava Facebook stranice "Volim Dinamo"Izet Hajrović

Dinamo se voli bez interesa, a ovakvi mogu dalje samo patiti i kmečati, ali neka sveto ime ne stavljaju u svoja usta! :zip:
  • don
    13.3k
    1:16:51 zoran o Sanjinu i upravi :rofl: , smiješno.
    isprike ako je bilo već

https://youtu.be/NvJiN50fiQ4?si=A3l-xNhRMM7vRVKV
  • mali M
    7.6k
    Krivo smo se shvatili, to je uvod u tekst, kak je Brusa napisal.
    Možda sam to mogao drugačije označiti, sve u redu :grin:
    Nemrem igra Dinamo

Onda oprosti i ti na mojoj pretpostavci. Već sam nekoliko puta ovdje rekao da ja ne otvaram niti jedan portal osim Zona "portala" pa kako nisi stavio navodnike mislio sam da si poludio :lol:
  • vjeko1701
    15.6k

#1 ne znam zakaj sam to išao slušati
    #2 još manje znam zašto sam išao čitat komentare
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k
    Onda oprosti i ti na mojoj pretpostavci.mali M

Da ne spamamo više temu, isprika prihvaćena... buš pivu platil jednom :joke:

kako nisi stavio navodnike mislio sam da si poludio :lol:mali M

A ja drugi put stavljam navodnike, skoro sam završil s trajnim banom, razlog: Mamićeva peta kolona :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.